Povezane vesti

Deo Futoške bez vode

Deo Futoške bez vode

Radio 021 09.02.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode ostaje deo Futoške ulice. Deo ove ulice od Bulevara Evrope do Cara Dušana bez vode će biti do 13 sati. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Futoške ulice bez vode do 13 sati

Deo Futoške ulice bez vode do 13 sati

RTV 09.02.2018
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti deo Futoške ulice (od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana). Kako je saopšteno iz JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad, postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »
Deo Futoške ulice bez vode zbog havarije

Deo Futoške ulice bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 09.02.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 9. februara, do 13 sati biti deo Futoške ulice – od Bulevara Evrope do ulice cara Dušana. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Kaća bez vode zbog havarije

Deo Kaća bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 09.02.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Kaću, bez vode će do 14 sati biti deo ulice Vojina Paleksića – od Svetosavske do ulice Đorđa Isakova, javljaju iz "Vodovoda". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Industrijska zona u Primorskoj bez vode

Industrijska zona u Primorskoj bez vode

Radio 021 09.02.2018
Industrijska zona u Primorskoj ulici ostaje bez vode danas prepodne zbog radova na sanaciji havarije. Ovaj deo Salajke bez vode će biti do 12 sati. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Industrijska zona u Primorskoj ulici danas bez vode

Industrijska zona u Primorskoj ulici danas bez vode

Moj Novi Sad 09.02.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 9. februaram, do 12 sati biti Industrijska zona u Primorskoj ulici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Vesti dana »

Tramp pomilovao Roda Blagojevića

Tramp pomilovao Roda Blagojevića

Danas pre 44 minutajoš 18 povezanih
Jokić dao 40 koševa, Dončić debitovao

Jokić dao 40 koševa, Dončić debitovao

Sportski žurnal pre 42 minutajoš 15 povezanih