Povezane vesti
Nataša Ninković se od Nebojše Glogovca oprostila slikom koja cepa srce (foto)
Telegraf 09.02.2018
Srpska glumica se od Nebojše oprostila i putem društvenih mreža. Nebojša Glogovac preminuo je danas u Beogradu u 49. godini života. Jedna od njegovih najboljih prijateljica, Nataša Ninković, od svog prijatelja se oprostila porukom i fotografijom… »
Zaboravljena scena iza kulisa: Osmesi i igra Nebojše Glogovca i Marinka Madžgalja nekoliko minuta pre predstave (video)
Telegraf 09.02.2018
On je tokom svoje bogate glumačke karijere ostvario brojne uloge u pozorištu, filmovima i serijama, koji su uvek rado gledani od strane mnogobrojne publike. Srpski glumac Nebojša Globovac preminuo je u Beogradu posle teške bolesti u 49. godini… »
Kad dođe moj čas, voleo bih da me ti sačekaš tamo... Sergej Trifunović se emotivnom porukom oprostio od Nebojše Glogovca…
Telegraf 09.02.2018
- Ne znam šta bih ti rekao, što već ne znaš... - napisao je Sergej. I Sergej Trifunović se oprostio od Nebojše Glogovca, koji je preminuo posle teške bolesti u 49. godini života. Sergej, koji je sa Nebojšom studirao na istoj klasi na Fakultetu… »
"Moj stariji brat i učitelj zauvek, umro si na isti dan kad i moj otac": Bebanove suze i smeh za Glogovcem koji nas je…
Telegraf 09.02.2018
Vukašinov post sadrži i opis odnosa dvojice glumaca. Od preminulog glumca Nebojše Glogovca oprostile su se brojne kolege, među kojima glumci, muzičari i druge poznate ličnosti. Glumac i muzičar Vukašin Marković, poznatiji kao Beban iz… »
Telegrami saučešća povodom smrti Nebojše Glogovca
N1 Info 09.02.2018
Nebojša Glogovac preminuo je danas u Beogradu, posle kratke i teške bolesti, u 49. godini. Saučešće povodom njegove smrti uputili su najviši državni zvaničnici a kolege i prijatelji se oprašaju na društvenim mrežama. Izvor: N1 Njegova matična… »
Nebojšu Glogovca pitali za čim u životu najviše žali? Njegov odgovor je iznenadio! (VIDEO)
Telegraf 09.02.2018
U emisiji Otvorenih karata Nebojša je na duhovit i simpatičan način odgovarao na pitanja brojnih obožavaoca. Legendarni glumac Nebojša Glogovac izgubio je bitku s teškom bolešću, a mediji se prisećaju njegovog života i anegdota koje će se uvek… »
Poslednju veliku ulogu Nebojše Glogovca još nismo videli: Za 10 dana ćemo gledati Vukana Nemanjića (video)
Telegraf 09.02.2018
Serija će biti prikazivana svake nedelje u udarnom terminu, a nove epizode trajaće oko pedeset minuta. Glumca Nebojšu Glogovca, koji je jutros preminuo od teške bolesti, gledaoci će uskoro moći da gledaju u TV seriji "Nemanjići- rađanje… »
Najbolje uloge Nebojše Glogovca koje ćemo zauvek pamtiti (video)
Telegraf 09.02.2018
Osvojio je niz nagrada za svoja ostvarenja na filmu i u pozorištu. Najviše nagrada dobio je za ulogu u predstavi i filmu "Hadersfild" Glumac Nebojša Glogovac preminuo je jutros od teške bolesti na Instututu za onkologiju u 49. godini života. Igrao je… »
Vesti dana »
Studenti i danas sproveli akciju "Zastani, Srbijo": Incident u Šapcu, advokati blokirali Dečansku
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
„Za sve je kriv Zakon gravitacije…“: Tekst o nadstrešnici koji Inženjerska komora nije objavila
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Usvojeni propisi za sprovođenje državnog programa stambenih kredita za mlade
Biznis.rs pre 1 satjoš 24 povezane