Povezane vesti

Nataša Ninković se od Nebojše Glogovca oprostila slikom koja cepa srce (foto)

Nataša Ninković se od Nebojše Glogovca oprostila slikom koja cepa srce (foto)

Telegraf 09.02.2018
Srpska glumica se od Nebojše oprostila i putem društvenih mreža. Nebojša Glogovac preminuo je danas u Beogradu u 49. godini života. Jedna od njegovih najboljih prijateljica, Nataša Ninković, od svog prijatelja se oprostila porukom i fotografijom… »
Zaboravljena scena iza kulisa: Osmesi i igra Nebojše Glogovca i Marinka Madžgalja nekoliko minuta pre predstave (video)

Zaboravljena scena iza kulisa: Osmesi i igra Nebojše Glogovca i Marinka Madžgalja nekoliko minuta pre predstave (video)

Telegraf 09.02.2018
On je tokom svoje bogate glumačke karijere ostvario brojne uloge u pozorištu, filmovima i serijama, koji su uvek rado gledani od strane mnogobrojne publike. Srpski glumac Nebojša Globovac preminuo je u Beogradu posle teške bolesti u 49. godini… »
Kad dođe moj čas, voleo bih da me ti sačekaš tamo... Sergej Trifunović se emotivnom porukom oprostio od Nebojše Glogovca…

Kad dođe moj čas, voleo bih da me ti sačekaš tamo... Sergej Trifunović se emotivnom porukom oprostio od Nebojše Glogovca…

Telegraf 09.02.2018
- Ne znam šta bih ti rekao, što već ne znaš... - napisao je Sergej. I Sergej Trifunović se oprostio od Nebojše Glogovca, koji je preminuo posle teške bolesti u 49. godini života. Sergej, koji je sa Nebojšom studirao na istoj klasi na Fakultetu… »
"Moj stariji brat i učitelj zauvek, umro si na isti dan kad i moj otac": Bebanove suze i smeh za Glogovcem koji nas je…

"Moj stariji brat i učitelj zauvek, umro si na isti dan kad i moj otac": Bebanove suze i smeh za Glogovcem koji nas je…

Telegraf 09.02.2018
Vukašinov post sadrži i opis odnosa dvojice glumaca. Od preminulog glumca Nebojše Glogovca oprostile su se brojne kolege, među kojima glumci, muzičari i druge poznate ličnosti. Glumac i muzičar Vukašin Marković, poznatiji kao Beban iz… »
Telegrami saučešća povodom smrti Nebojše Glogovca

Telegrami saučešća povodom smrti Nebojše Glogovca

N1 Info 09.02.2018
Nebojša Glogovac preminuo je danas u Beogradu, posle kratke i teške bolesti, u 49. godini. Saučešće povodom njegove smrti uputili su najviši državni zvaničnici a kolege i prijatelji se oprašaju na društvenim mrežama. Izvor: N1 Njegova matična… »
Nebojšu Glogovca pitali za čim u životu najviše žali? Njegov odgovor je iznenadio! (VIDEO)

Nebojšu Glogovca pitali za čim u životu najviše žali? Njegov odgovor je iznenadio! (VIDEO)

Telegraf 09.02.2018
U emisiji Otvorenih karata Nebojša je na duhovit i simpatičan način odgovarao na pitanja brojnih obožavaoca. Legendarni glumac Nebojša Glogovac izgubio je bitku s teškom bolešću, a mediji se prisećaju njegovog života i anegdota koje će se uvek… »
Poslednju veliku ulogu Nebojše Glogovca još nismo videli: Za 10 dana ćemo gledati Vukana Nemanjića (video)

Poslednju veliku ulogu Nebojše Glogovca još nismo videli: Za 10 dana ćemo gledati Vukana Nemanjića (video)

Telegraf 09.02.2018
Serija će biti prikazivana svake nedelje u udarnom terminu, a nove epizode trajaće oko pedeset minuta. Glumca Nebojšu Glogovca, koji je jutros preminuo od teške bolesti, gledaoci će uskoro moći da gledaju u TV seriji "Nemanjići- rađanje… »
Najbolje uloge Nebojše Glogovca koje ćemo zauvek pamtiti (video)

Najbolje uloge Nebojše Glogovca koje ćemo zauvek pamtiti (video)

Telegraf 09.02.2018
Osvojio je niz nagrada za svoja ostvarenja na filmu i u pozorištu. Najviše nagrada dobio je za ulogu u predstavi i filmu "Hadersfild" Glumac Nebojša Glogovac preminuo je jutros od teške bolesti na Instututu za onkologiju u 49. godini života. Igrao je… »

Vesti dana »