Povezane vesti

Nebesko glumište, prestani da jačaš: Ovako se sportisti opraštaju od velikog Nebojše Glogovca (foto)

Nebesko glumište, prestani da jačaš: Ovako se sportisti opraštaju od velikog Nebojše Glogovca (foto)

Telegraf 09.02.2018
Društvene mreže su preplavljene oproštajnim porukama. Da je Nebojša Glogovac bio veliki glumac, jedan od najvećih u istoriji srpske kinematografije, pokazalo se i nedugo posle vesti da je preminuo. Veliki broj sportista oprostio se od Glogovca putem… »
"Džaba ti sedmo nebo, volim te više!" Neobična fotografija bivše supruge Nebojše Glogovca izazvala komentare (FOTO)

"Džaba ti sedmo nebo, volim te više!" Neobična fotografija bivše supruge Nebojše Glogovca izazvala komentare (FOTO)

Telegraf 09.02.2018
Glogovac sa Minom ima dva sina - Marka i Gavrila. Bili su 18 godina u skladnom braku i ostali su u dobrim odnosima. Bivša supruga preminulog glumca Nebojše Glogovca Mina Glogovac objavila je neobičan status na svom Fejsbuk profilu avgusta prošle… »
Kume moj, neka te anđeli čuvaju... Sloboda Mićalović neutešna zbog smrti Nebojše Glogovca (foto)

Kume moj, neka te anđeli čuvaju... Sloboda Mićalović neutešna zbog smrti Nebojše Glogovca (foto)

Telegraf 09.02.2018
Poznata glumica od oprostila od svog kolege i prijatelja emotivnom zajedničkom fotografijom koju je objavila na Instagramu. Vest da je preminuo velikan srpskog glumišta Nebojša Glogovac rastužila je sve u Srbiji, kao i u zemljama bivše Jugoslavije… »
Poznati se opraštaju od Nebojše: E, moj Glogi...prerano!

Poznati se opraštaju od Nebojše: E, moj Glogi...prerano!

Prva 09.02.2018
Vest o njegovom preranom odlasku potresla je celu Srbiju. Nebojša Glogovac bio je jedan od najomiljenijih glumaca na ovim prostorima, a od trenutka kada je objavljena vest o njegovoj smrti, poznate ličnosti širom regiona opraštaju se od Nebojše… »
Zvezda se emotivno oprostila od Glogovca: Dragi Nebojša, sad je stvarno muk... (foto)

Zvezda se emotivno oprostila od Glogovca: Dragi Nebojša, sad je stvarno muk... (foto)

Telegraf 09.02.2018
Crveno-beli poručili da ga nikada neće zaboraviti. Vest o smrti Nebojše Glogovca šokirala je Srbiju i region, ali i Crvenu zvezdu čiji je navijač bio. Nije dugo trebalo crveno-belima da se oglase i putem Instagrama su se oprostili od legendarnog… »

Vesti dana »