Povezane vesti
Milivojević objasnio Englezima odakle Srbima tolika snaga: Ojačali posle tri rata
Večernje novosti 10.02.2018
Vezista Kristal palasa je, u intervjuu za "Tajms", pričao i o svom ocu, detinjstvu: Sećam se vremena kada su ljudi mojoj zemlji čekali u redovima da kupe hleb i dva litra ulja. LUKA Milivojević (26) je za kratko vreme sve na Ostrvu oduševio kako… »
Milivojević otvoreno: Za 30 godina smo imali tri rata, to nas je očvrslo
Vesti online 10.02.2018
Luka Milivojević je postao jedan od ključnih igrača Kristal palasa. Do sada je postigao šest golova, a neki su bili ključni za osvajanje bodova. Zbog toga je privukao veliku pažnju u Engleskoj, a poznati dnevni list "Tajms" je sa njim uradio veliki… »
Luka milivojević: Sećam se kada je moj narod čekao u redovima za hleb i ulje, bili smo svetski šampioni, a svi su otišli…
Hot sport 10.02.2018
Srpski vezista i povremeni kapiten Kristal Palasa otvoreno i bez pardona objasnio je engleskim medijima iz kakve zemlje potiče. Engleske medije zanimalo je kako je Srbije preživela sve nedaće koje su je zadesile devedesetih godina. Luki Milivojeviću i… »
Otvorio dušu: Milivojević otkrio Britancima: Moja zemlja je prošla kroz tri rata, zbog toga smo postali jači
Sportal blic 10.02.2018
Vezista Kristal Palasa Luka Milivojević igra jednu od najboljih sezona u karijeri. Reprezentativac Srbije je neizostavan član prve postave londonskog kluba, nosio je i kapitensku traku, a na nekoliko mečeva je golovima donosio bodove svojoj ekipi… »
Vesti dana »
„Hvala vam što osvetljavate budućnost!“: U Gadžinom Hanu prvi skup podrške studentskom protestu
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
Sudar aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu: Tramp krivi politiku raznolikosti
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih
Studenti pešače do Novog Sada, ECB snizila kamate - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 9 povezanih
Studenti prenoćili u Inđiji, nastavljaju peške ka Novom Sadu
Vesti online pre 57 minutajoš 8 povezanih
Mlađa ćerka Zdravka Čolića prvi put s ocem u javnosti i već je glavna tema - Jedno svi komentarišu
Story pre 57 minutajoš 10 povezanih