Povezane vesti
Milivojević objasnio Englezima odakle Srbima tolika snaga: Ojačali posle tri rata
Večernje novosti 10.02.2018
Vezista Kristal palasa je, u intervjuu za "Tajms", pričao i o svom ocu, detinjstvu: Sećam se vremena kada su ljudi mojoj zemlji čekali u redovima da kupe hleb i dva litra ulja. LUKA Milivojević (26) je za kratko vreme sve na Ostrvu oduševio kako… »
Milivojević otvoreno: Za 30 godina smo imali tri rata, to nas je očvrslo
Vesti online 10.02.2018
Luka Milivojević je postao jedan od ključnih igrača Kristal palasa. Do sada je postigao šest golova, a neki su bili ključni za osvajanje bodova. Zbog toga je privukao veliku pažnju u Engleskoj, a poznati dnevni list "Tajms" je sa njim uradio veliki… »
Luka milivojević: Sećam se kada je moj narod čekao u redovima za hleb i ulje, bili smo svetski šampioni, a svi su otišli za…
Hot sport 10.02.2018
Srpski vezista i povremeni kapiten Kristal Palasa otvoreno i bez pardona objasnio je engleskim medijima iz kakve zemlje potiče. Engleske medije zanimalo je kako je Srbije preživela sve nedaće koje su je zadesile devedesetih godina. Luki Milivojeviću i… »
Otvorio dušu: Milivojević otkrio Britancima: Moja zemlja je prošla kroz tri rata, zbog toga smo postali jači
Sportal blic 10.02.2018
Vezista Kristal Palasa Luka Milivojević igra jednu od najboljih sezona u karijeri. Reprezentativac Srbije je neizostavan član prve postave londonskog kluba, nosio je i kapitensku traku, a na nekoliko mečeva je golovima donosio bodove svojoj ekipi. Foto… »
Vesti dana »
Niški Filozofski: Odluka Ministarstva bez pravnog osnova, ugrožena autonomija univerziteta
Mašina pre 39 minutajoš 22 povezane
Legendarni košarkaš smatra da Jokić nije MVP, potcenio Srbina, a tek da vidite šta je uradio Dončiću
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih
Ovo se nije desilo od početka rata! Teheran nešto smera? Iran pozvao moćno kraljevstvo na koje su lansirali rakete i dronove punih šest nedelja (foto)
Kurir pre 29 minutajoš 23 povezane
Šest razloga zašto će svetska kriza trajati duže od rata na Bliskom istoku
BBC News pre 19 minutajoš 21 povezana