Povezane vesti
Čeka li nas referendum o Kosovu?
Radio 021 10.02.2018
Sve češće se u javnosti može čuti da će o pitanju Kosova odlučivati građana, zbog čega u vazduhu visi pitanje da li nam se sprema referendum? "Mi kao narod treba da donesemo odluku šta ćemo da radimo", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ova… »
Da li Srbiju čeka referendum o Kosovu?
Vesti online 10.02.2018
Da li predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje referendum o Kosovu i evrointegracijama Srbije? Da li bi taj referendum imao smisla, ukoliko je, kako navodi vrh države, strateško opredeljenje države - članstvo u Evropskoj uniji. - Mi kao narod treba… »
Da li Srbiju čeka referendum o pitanju Kosova?
N1 Info 10.02.2018
Da li predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje referendum o Kosovu i evrointegracijama Srbije? Da li bi taj referendum imao smisla, ukoliko je, kako navodi vrh države, strateško opredeljenje države - članstvo u Evropskoj uniji. Izvor: N1 "Mi kao… »
Martinović: Referendum o dogovoru Beograda i Prištine
N1 Info 10.02.2018
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je da građani Srbije na referendumu treba da daju konačnu reč o onome što će biti dogovoreno između Beograda i Prištine. Izvor: N1 Ipak, dodaje da treba da se vidi i šta će biti… »
Građani će odlučiti o sudbini Kosova i Metohije: Biće referenduma
Srbija danas 10.02.2018
"Nema dugoročnog mira na Zapadnom Balkanu, ako ne dođe do istorijskog pomirenja Srba i Albanaca" Šef poslanika SNS Aleksandar Martinović izjavio je danas da će građani Srbije na referendumu dati konačnu reč o onome što bude dogovoreno između Beograda i… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 32 minutajoš 60 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Još jedna poruka Dodika: Ponovo se oglasio nakon što mu je oduzet mandat! - "Zakleo sam se da ću..."
Kurir pre 1 satjoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane