Povezane vesti
"Platili smo cenu za stabilnu vladu"
Mondo 11.02.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel opravdavala je "bolne" ustupke socijaldemokratama zarad formiranja koalicione vlade. Merkel kaže i da planira da završi svoj mandat uprkos kritikama unutar njene Hrišcćansko-demokratske unije. Foto: Paul Zinken/dpa via AP… »
Kancelarka Merkel planira da završi svoj mandat uprkos kritikama
Novi magazin 11.02.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je večeras da planira da završi svoj četvorogodišnji mandat na čelu vlade, uprkos rastućim kritikama unutar njene Hrišćansko-demokratske unije (CDU). "Ja sam od onih koji poštuju datu reč. Obavezala sam se kod… »
Merkel: Platili smo cenu za stabilnu vladu
Dnevnik 11.02.2018
BERLIN: Nemačka kancelarka Angela Merkel opravdavala je danas "bolne" ustupke socijaldemokratama zarad formiranja koalicione vlade, odbacivši spekulacije da su kritike iz redova njenih konzervativaca znak da joj autoritet slabi. "Sigurno je da smo kao… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest Kragujevčana ispred kuće gradonačelnika: Pušten na slobodu Kraljevčanin kog je pretukla policija
Nova pre 7 minutajoš 29 povezanih

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 4 satijoš 44 povezane

Kombi sa ukrajinskim državljanima udario u prikolicu kamiona u Sloveniji: Poginulo pet osoba, dve povređene
Radio 021 pre 43 minutajoš 23 povezane

Zašto zemljotres na kamčatki nije izazvao razorniji cunami: Ovi faktori su uticali da ne dođe do još veće katastrofe!
Kurir pre 3 minutajoš 241 povezana

Stefan Lazarević je novi ''čovek u crnom'' - Evo kako ga je predstavio direktor Bilbaa!
Sportske.net pre 1 satjoš 27 povezanih