Povezane vesti
"Platili smo cenu za stabilnu vladu"
Mondo 11.02.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel opravdavala je "bolne" ustupke socijaldemokratama zarad formiranja koalicione vlade. Merkel kaže i da planira da završi svoj mandat uprkos kritikama unutar njene Hrišcćansko-demokratske unije. Foto: Paul Zinken/dpa via AP… »
Kancelarka Merkel planira da završi svoj mandat uprkos kritikama
Novi magazin 11.02.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je večeras da planira da završi svoj četvorogodišnji mandat na čelu vlade, uprkos rastućim kritikama unutar njene Hrišćansko-demokratske unije (CDU). "Ja sam od onih koji poštuju datu reč. Obavezala sam se kod… »
Merkel: Platili smo cenu za stabilnu vladu
Dnevnik 11.02.2018
BERLIN: Nemačka kancelarka Angela Merkel opravdavala je danas "bolne" ustupke socijaldemokratama zarad formiranja koalicione vlade, odbacivši spekulacije da su kritike iz redova njenih konzervativaca znak da joj autoritet slabi. "Sigurno je da smo kao… »
Vesti dana »

Tramp: Nadam se sastanku sa Putinom u naredne dve nedelje; Rakete „tomahavk“ potrebne i samim SAD
Sputnik pre 51 minutajoš 76 povezanih

Siner nikada ovako nije pričao o Novaku: Neverovatno je kako je on i dalje na ovom nivou!
Hot sport pre 11 minutajoš 61 povezana

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih

Studenti iz Srbije u trci za prestižnu nagradu Saharov: Evropa ih vidi
Luftika pre 8 satijoš 16 povezanih

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 10 satijoš 35 povezanih