Povezane vesti
"Platili smo cenu za stabilnu vladu"
Mondo 11.02.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel opravdavala je "bolne" ustupke socijaldemokratama zarad formiranja koalicione vlade. Merkel kaže i da planira da završi svoj mandat uprkos kritikama unutar njene Hrišcćansko-demokratske unije. Foto: Paul Zinken/dpa via AP… »
Kancelarka Merkel planira da završi svoj mandat uprkos kritikama
Novi magazin 11.02.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je večeras da planira da završi svoj četvorogodišnji mandat na čelu vlade, uprkos rastućim kritikama unutar njene Hrišćansko-demokratske unije (CDU). "Ja sam od onih koji poštuju datu reč. Obavezala sam se kod… »
Merkel: Platili smo cenu za stabilnu vladu
Dnevnik 11.02.2018
BERLIN: Nemačka kancelarka Angela Merkel opravdavala je danas "bolne" ustupke socijaldemokratama zarad formiranja koalicione vlade, odbacivši spekulacije da su kritike iz redova njenih konzervativaca znak da joj autoritet slabi. "Sigurno je da smo kao… »
Vesti dana »
(BLOG) Srbija se bori sa požarima: U Deliblatskoj peščari nešto mirnije, situacija u Magliču "pod kontrolom"
N1 Info pre 48 minutajoš 110 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Ko je predsednik opštine Ivanjica, koji je izviždan na otvaranju režimske Nušićijade?
Ozon press pre 8 satijoš 8 povezanih
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
Rijera: Imamo sjajnu grupu fudbalera, navijači zaslužuju maksimum; Povratak Ristića u klub
RTV pre 7 minutajoš 38 povezanih