Povezane vesti
Poslednji aplauz za Glogovca: "Koje nebo sad da gledam? Sam si, kume moj..."
Prva 12.02.2018
Klasići Nebojše Glogovca sa Akademije. Kolege iz pozorišta, sa velikog platna. Prijatelji. Došli su. I ostali do kraja predstave koju više nikad neće igrati. Aplauz je trajao 15 minuta. Prekratkih za večnost, predugih za one iz čijih je dlanova otišao… »
Održana komemoracija Nebojši Glogovcu
Slobodna Evropa 12.02.2018
Uz petnaestominutni aplauz i ovacije, porodica, kolege i poštovaoci oprostili su se od nedavno preminulog glumca Nebojše Glogovca, na komemoraciji održanoj u njegovom matičnom Jugoslovenskom dramskom pozorištu (JDP). Iako ovog puta nije bio na pozornici… »
Komemoracija Glogovcu: Aplauz od 15 minuta odjekivao salom
Sputnik 12.02.2018
U Jugoslovenskom dramskom pozorištu održana je komemoracija preminulom glumcu Nebojši Glogovcu. Upravnica JDP Tamara Vučković prva je izašla na pozornicu JDP i govorila o Nebojši Glogovcu, nakon što je prikazan insert iz predstave „Hamlet“ u kojoj je… »
Aplauz za večnost trajao 15 minuta: Najpotresnija scena sa komemoracije Nebojši Glogovcu (video)
Srbija danas 12.02.2018
Komemoracija velikanu srpskog glumišta Nebojši Glogovcu upriličena je u 11 časova, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu. Iako je početak komemoracije zakazan za 11 časova, veliki broj građana stigao je mnogo ranije, kako bi se upisali u knjigu… »
Krstio mu decu, a sada ga ispraća zauvek: Vojin Ćetković se u dve rečenice oprostio od kuma (foto)
Srbija danas 12.02.2018
Komemoracija Nebojše Glogovca i poslednji oproštaj od kuma. Glumac Vojin Ćetković održao je kratak govor na komemoraciji Nebojši Glogovcu. "Stari moj, sve mi nedostaje, neka nostalgija naših budućih sretanja. Dobri moj, u koje nebo da gledam, s kim da… »
Vesti dana »
Studentkinja DUNP: Policijska brutalnost nam nije strana, juče smo pokazali da se Pazarci ničega ne plaše
Novi magazin pre 2 satajoš 40 povezanih
(Video) Pljušti na severu Vojvodine! Auto-put pod vodom! Pogledajte snimak jakog nevremena kod Bačke Topole
Dnevnik pre 17 minutajoš 39 povezanih
Narodne patrole neće održati antimigrantski skup, održan skup podrške migrantima
Radio 021 pre 32 minutajoš 47 povezanih