Povezane vesti

Evo ko je kardinal Bozanić, kojeg Vučić smatra važnim sagovornikom

Evo ko je kardinal Bozanić, kojeg Vučić smatra važnim sagovornikom

Srbija danas 12.02.2018
Susret Vučića sa Bozanićem se doživljava kao istinski znak pomirenja. Iako zvaničnim protokolom posete Hrvatskoj nije najavljeno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas i sa zagrebačkim nadbiskupom, kardinalom Josipom Bozanićem… »
Prvi dan Vučićeve posete Hrvatskoj u slikama (foto)

Prvi dan Vučićeve posete Hrvatskoj u slikama (foto)

Srbija danas 12.02.2018
Zagreb ceo dan pod policijskom blokadom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je prvi dan posete Hrvatskoj. Vučić je nešto posle 10 časova sleteo na Aerodrom Franjo Tuđman. Od tog momenta je ceo Zagreb bio pod policijskom blokadom. Najpre se… »
Čitajte na Vesti Digital: Vučić u Zagreb, Vučić iz Zagreba...

Čitajte na Vesti Digital: Vučić u Zagreb, Vučić iz Zagreba...

Vesti online 12.02.2018
Otvorena pitanja, zatvoreno neprijateljstvo ili kako tamošnja opozicija tvrdi, jeftina promocija, u susretu srpskog predsednika Aleksandra Vučića i hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović u Zagrebu koji su se dogovorili jedino da - nastave da… »
Vučić: Nisam nikakav četnik, ni ja, ni moja porodica

Vučić: Nisam nikakav četnik, ni ja, ni moja porodica

Vesti online 12.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da ga "ne potresaju protesti" u Zagrebu, ali se ipak osvrnuo na pojedine parole koje su nosili demonstranti. Vučić je nakon sastanka sa hrvatskom koleginicom Kolindom Grabar Kitarović rekao da nema problema… »
Vučić Hrvatima: Nisam četnik!

Vučić Hrvatima: Nisam četnik!

Mondo 12.02.2018
"Nemam nikakav problem da sam 'konj', 'baraba' i 'četnik početnik' ako će Srbi u Hrvatskoj da žive dobro i ako će da budu zadovoljni", rekao je Vučić danas usred Zagreba...Evo šta su još poručili on i Kolinda Grabar Kitarović: Kolinda Grabar… »

Vesti dana »