Povezane vesti
Kjelini o zaustavljanju Kejna: To je gotovo nemoguće, nisam toliko arogantan…
Hot sport 12.02.2018
Gospodska i, pre svega, sportska izjava štopera Juventusa uoči susreta sa jednim od najboljih napadača današnjice. Govoreći o sutrašnjoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema, italijanski defanzivac Đorđo Kjelini nije želeo da se razmeće… »
A šta kaže Hari o Đorđu? Prvi put kad me je udario 10 minuta nisam osećao nogu
Mozzart sport 12.02.2018
“Neverovatan je”, hvali napadač Totenhema. Ti meni serdare, ja tebi vojvodo. Samo što ovaj put nisu kurtoazne pohvale u pitanju, jer i Đorđo Kjelini i Hari Kejn zaslužuju sve moguće pohvače. Pa je tako Kjelini odbio da obeća da će u sutrašnjem susretu… »
Kjelini vs Kejn: Da ga zaustavim? Pa, nisam toliko arogantan
Mozzart sport 12.02.2018
„U utorak je samo prvi korak na putovanju za koje verujem da će se završiti u maju u Kijevu“, kaže štoper Juventusa. Jedan od najboljih napadača današnjice protiv jednog od najspremnijih i taktički najobučenijih štopera planete. Pa, kom opanci, kom… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih
Vučić: Očekujem vesti iz Moskve za kratkoročni gasni ugovor; Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 44 povezane
Međunarodna nevladina organizacija Srbiju svrstala u kategoriju „pod represijom“
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih