Povezane vesti

Sud potvrdio krivicu ali odbio da odredi pritvor policajcima iz Mitrovice

Politika utorak, 13. februar 2018.
PRIŠTINA – Osnovni sud u Mitrovici potvrdio je da su srpski pripadnici kosovske policije D.M. i Ž. J. počinili krivična dela, što su oni i sami priznali, ali je odbio zahtev tužilaštva za određivanja pritvora, ocenivši da je neosnovano. Oni su tokom vikenda uhapšeni pod sumnjom da su manipulisali... »

Slučaj "Ivanović": Policajci priznali sve – nema pritvora

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Slučaj "Ivanović": Policajci priznali sve – nema pritvora
Priština -- Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici potvrdio je da su pripadnici Policije Kosova Dragiša Marković i Žarko Jovanović počinili krivična dela, što su i priznali.
Dvojica policajaca su tokom vikenda uhapšeni zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva lidera Građanske incijative SDP Olivera Ivanovića. Međutim, sud je odbio zahtev tužilaštva za određivanja pritvora. Osnovno... »

Sud utvrdio dela za koje se terete dvojica policajaca, ali im nije odredio pritvor

Beta utorak, 13. februar 2018.
Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici potvrdio je da su pripadnici Policije Kosova Dragiša Marković i Žarko Jovanovića, koji su tokom vikenda uhapšeni zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva lidera Gradjanske incijative SDP Olivera Ivanovića, počinili krivična dela, što su oni i sami... »

Sud potvrdio krivicu ali odbio da odredi pritvor policajcima

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
PRIŠTINA: Osnovni sud u Mitrovici potvrdio je da su srpski pripadnici kosovske policije D.M. i Ž. J. počinili krivična dela, što su oni i sami priznali, ali je odbio zahtev tužilaštva za određivanja pritvora, ocenivši da je neosnovano.
Oni su tokom vikenda uhapšeni pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, a Ž.J. i za neovlašćeno vlasništvo, kontrolu i posedovanje oružja, preneo je Radio Slobodna Evropa. Na osnovu rešenja suda... »

Ubistvo Olivera Ivanovića: Sud potvrdio krivicu ali odbio da odredi pritvor policajcima

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Osnovni sud u Mitrovici potvrdio je da su srpski pripadnici kosovske policije D.M. i Ž. J. počinili krivična dela, što su oni i sami priznali, ali je odbio zahtev tužilaštva za određivanja pritvora
Osnovni sud u Mitrovici potvrdio je da su srpski pripadnici kosovske policije D.M. i Ž. J. počinili krivična dela, što su oni i sami priznali, ali je odbio zahtev tužilaštva za određivanja pritvora, ocenivši da je neosnovano. Oni... »

Slučaj Ivanović: Potvrđena krivica, ali bez pritvora policajcima

RTS utorak, 13. februar 2018.
RTS: Slučaj Ivanović: Potvrđena krivica, ali bez pritvora policajcima
Osnovni sud u Mitrovici potvrdio je da su srpski pripadnici kosovske policije D. M. i Ž. J. počinili krivična dela, što su oni i sami priznali, ali je odbio zahtev tužilaštva za određivanja pritvora, ocenivši da je neosnovano.
Policajci su tokom vikenda uhapšeni pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, a Ž. J. i za neovlašćeno vlasništvo, kontrolu i posedovanje oružja, preneo je Radio Slobodna Evropa. Na osnovu... »

Pušteni policajci koji su bili u pritvoru zbog ubistva Olivera Ivanovića

Press utorak, 13. februar 2018.
Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, ispred kancelarije svoje građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda"
Foto:telegraf.rs Dvojica policajaca srpske nacionalnosti Ž.J. i D.M koja su privedena nakon ubistva Olivera Ivanovića puštena su na slobodu, javljaju prištinski mediji. Policajci uhapšeni zbog ubistva Olivera Ivanovića srpske... »

Nastavlja se istraga o ubistvu Olivera Ivanovića: Sud ipak oslobodio policajce osumnjičene da su sakrili čauru

Kurir utorak, 13. februar 2018.
Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici oslobodio je dvojicu službenika policije Kosova osumnjičenih za manipulaciju dokazima u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Sud je juče doneo odluku na osnovu procene da nema dovoljno osnova da policajcima bude određen pritvor od 30... »

Policajci zabrljali na mestu zločina

Vesti online utorak, 13. februar 2018.
U istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića privedena su dvojica policajaca zbog sumnje da su zloupotrebili dokaze u istrazi. Kosovsko tužilaštvo zatražilo je pritvor, kazao je tužilac Njazi Redža.
Dvojica policajaca srpske nacionalnosti D. M. (1970) i Ž. M. (1970) uhapšena su u subotu. Oni su do kancelarije GI Srbija demokratija Pravda došli nekoliko minuta nakon ubistva Olivera Ivanovića, ali mesto zločina nisu sa pažnjom... »

Oslobođeni policajci privedeni zbog manipulisanja dokaza u slučaju Ivanovića

Blic utorak, 13. februar 2018.
Osnovni sud u Mitrovici oslobodio je dvojicu kosovskih policajaca koji su bili uhapšeni pre dva dana zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
Vest je za "Koha Ditore" potvrdio glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, Šućri Sulja. Tužilaštvo je jutros zatražilo od suda jednomesečni pritvor za osumnjičene. Policajci Ž.J. i D.M. se, prema izvorima, sumnjiče da su... »

Slučaj ubistva Ivanovića: Uhapšeni policajci pušteni na slobodu

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Dvojica kosovskih policajaca, uhapšena zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, puštena su na slobodu
Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici oslobodio je večeras dvojicu policajaca koji su bili uhapšeni pre dva dana zbog sumnje da nisu valjano zaštitili mesto ubistva Olivera Ivanovića, javila je "Koha ditore". Vest je za taj... »

Oslobođeni policajci u slučaju Ivanovića

Danas utorak, 13. februar 2018.
Osnovni sud u Mitrovici večeras je oslobodio dvojicu kosovskih policajaca koji su bili uhapšeni pre dva dana zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
Vest je za „Koha Ditore“ potvrdio glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, Šućri Sulja, prenosi portal KosSev. Tužilaštvo je jutros zatražilo od suda jednomesečni pritvor za osumnjičene. Dva policajca su Ž.J. i D.M. Oni su... »
©2018 Netmark d.o.o.