Devojka Miloša Bikovića otkrila zašto je u vezi sa Srbinom!

Devojka Miloša Bikovića otkrila zašto je u vezi sa Srbinom!

Svet plus utorak, 13. februar 2018.
Aglaya Tarasova, devojka Miloša Bikovića je otkrila zašto je u vezi baš sa Srbinom.
Ruskinja koja je ukrala srce srpskog glumcu Milošu Bikoviću, otkrila je šta je to privuklo kod našeg mladog umetnika koji sada karijeru gradi u Rusiji. Na premijeri filma "Led" u kojoj zajedno glume, ona je otkrila da Bikoviću... »

VOLIM HULIGANE, ZATO SAM SA SRBINOM: Ruskinja otkrila šta ju je stvarno privuklo kod Miloša Bikovića!

Svet utorak, 13. februar 2018.
Ruskinja Aglaja Tarasova izjavila je da su je oduvek privlačili huligani i da se zato zaljubila u srpskog glumca Miloša Bikovića! Ruska glumica je uoči dugo očekivane premijere filma „Led“, u kojem glumi s dečkom, rekla da Milošu savršeno pristaje uloga negativca zbog toga što dolazi iz Srbije! Na... »

Devojka Miloša Bikovića: Volim huligane, zato sam sa Srbinom

Tračara utorak, 13. februar 2018.
Aglaya Tarasova, Ruskinja koja je ukrala srce srpskog glumciu Milošu Bikoviću, otkrila je šta joj je to privuklo kod našeg mladog umetnika koji trenutno karijeru gradi u Rusiji. Na premijeri filma Led u kojoj zajedno glumi, ona je otkrila da Bikoviću pristaje uloga negativca zato što dolazi iz... »

"Uvek su me privlačili huligani, zato sam sa Srbinom": Lepa Ruskinja konačno progovorila o vezi sa Milošem Bikovićem

Blic utorak, 13. februar 2018.
Glumica Aglaja Tarasova, životna partnerka srpskog glumca Miloša Bikovića, na neobičan način je objasnila šta ju je privuklo kod njega.
- On je Srbin i time je sve rečeno! A mene su uvek privlačili huligani, baš takvi, sa lukavim sjajem u očima - rekla je Aglaja za ruske medije, dok inače izbegava da priča o vezi sa Bikovićem. Sa našim glumcem radila je na... »
©2019 Netmark d.o.o.