Devojka Miloša Bikovića otkrila zašto je u vezi sa Srbinom!

Devojka Miloša Bikovića otkrila zašto je u vezi sa Srbinom!

Svet plus pre 6 dana
Aglaya Tarasova, devojka Miloša Bikovića je otkrila zašto je u vezi baš sa Srbinom.
Ruskinja koja je ukrala srce srpskog glumcu Milošu Bikoviću, otkrila je šta je to privuklo kod našeg mladog umetnika koji sada karijeru gradi u Rusiji. Na premijeri filma "Led" u kojoj zajedno glume, ona je otkrila da Bikoviću... »

VOLIM HULIGANE, ZATO SAM SA SRBINOM: Ruskinja otkrila šta ju je stvarno privuklo kod Miloša Bikovića!

Svet pre 6 dana
Ruskinja Aglaja Tarasova izjavila je da su je oduvek privlačili huligani i da se zato zaljubila u srpskog glumca Miloša Bikovića! Ruska glumica je uoči dugo očekivane premijere filma „Led“, u kojem glumi s dečkom, rekla da Milošu savršeno pristaje uloga negativca zbog toga što dolazi iz Srbije! Na... »

Devojka Miloša Bikovića: Volim huligane, zato sam sa Srbinom

Tračara pre 6 dana
Aglaya Tarasova, Ruskinja koja je ukrala srce srpskog glumciu Milošu Bikoviću, otkrila je šta joj je to privuklo kod našeg mladog umetnika koji trenutno karijeru gradi u Rusiji. Na premijeri filma Led u kojoj zajedno glumi, ona je otkrila da Bikoviću pristaje uloga negativca zato što dolazi iz... »

"Uvek su me privlačili huligani, zato sam sa Srbinom": Lepa Ruskinja konačno progovorila o vezi sa Milošem Bikovićem

Blic pre 6 dana
Glumica Aglaja Tarasova, životna partnerka srpskog glumca Miloša Bikovića, na neobičan način je objasnila šta ju je privuklo kod njega.
- On je Srbin i time je sve rečeno! A mene su uvek privlačili huligani, baš takvi, sa lukavim sjajem u očima - rekla je Aglaja za ruske medije, dok inače izbegava da priča o vezi sa Bikovićem. Sa našim glumcem radila je na... »
©2018 Netmark d.o.o.