Povezane vesti

Assange izgubio proces pred sudom, ostaje u Ambasadi Ekvadora

Al Jazeera pre 5 dana
'Osnivač WikiLeaksa smatra sebe čovjekom iznad zakona, koji želi pravdu samo ako to ide u njegovu korist', kazala je sutkinja.
Osnivač WikiLeaksa Julian Assange izgubio je proces pred sudom u Londonu, koji je odlučivao je li u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv njega jer nije poštivao odredbe uvjetne slobode 2012. godine. "Uzimajući u... »

Doneta nova odluka suda – "Asanž je u ćorsokaku"

B92 pre 5 dana
B92: Doneta nova odluka suda – "Asanž je u ćorsokaku"
Sudija Ema Arbutnot odbila je da obustavi sudski proces koji se vodi protiv osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža.
Asanž je sada, kako navodi Rojters, u pravnom i diplomatskom ćorsokaku - nema izlaz iz ambasade Ekvadora u kojoj se nalazi poslednjih šest godina. On za sve to vreme nije napuštao zgradu ambasade Ekvadora, a njegovi advokati su... »

Sudija: Nema razloga da se obustavi proces protiv Asanža

Dnevnik pre 5 dana
LONDON: Sudija Ema Arbutnot odbila je danas da obustavi sudski proces koji se vodi protiv osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža.
Asanž je sada, kako navodi Rojters, u pravnom i diplomatskom ćorsokaku - nema izlaz iz ambasade Ekvadora u kojoj se nalazi poslednjih šest godina. On za sve to vreme nije napuštao zgradu ambasade Ekvadora, a njegovi advokati su... »

Sudija: Nema razloga da se obustavi proces protiv Asanža

Večernje novosti pre 5 dana
Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izgubio je proces pred sudom u Londonu, koji je odlučivao da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv njega, jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine
Sudija Ema Arbutnot odbila je danas da obustavi sudski proces koji se vodi protiv osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža. Asanž je sada, kako navodi Rojters, u pravnom i diplomatskom ćorsokaku - nema izlaz iz ambasade Ekvadora u... »

Loše vesti za osnivača vikiliksa: Nalog za hapšenje i dalje na snazi, Asanž ostaje u ambasadi Ekvadora

Kurir pre 6 dana
Iako su njegovi advokati smatrali da hapšenje više nije u javnom interesu, izgleda da se sud nije sa tim složio. Asanž ima rok od 3 meseca da podnese žalbu na ovu odluku. Ranije danas, strani mediji su preneli da ako sudija odluči u njegovu korist, onda bi Asanž (46) bio slobodan i mogao bi da... »

Asanž izgubio proces u Londonu, ostaje u ambasadi Ekvadora

Radio 021 pre 6 dana
Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izgubio je proces pred sudom u Londonu, koji je odlučivao da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv njega jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine.
"Uzimajući u obzir faktore za i protiv... smatram da je hapšenje proporcionalan odgovor, iako je Ašanž ograničio svoju slobodu već nekoliko godina", rekla je sudija Ema Arbutnot u svojoj presudi u Vestminsterskom sudu. Ona je... »

Asanž izgubio proces pred sudom

Vesti online pre 6 dana
Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž izgubio je proces pred sudom u Londonu, koji je odlučivao da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv njega, jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine.
- Uzimajući u obzir faktore za i protiv, smatram da je hapšenje proporcionalan odgovor, iako je Asanž ograničio svoju slobodu već nekoliko godina - rekla je sudija Ema Arbutnot u svojoj presudi u Vestminsterskom sudu, a prenosi... »

Asanž izgubio proces pred sudom, ostaje u ambasadi Ekvadora

Dnevnik pre 6 dana
LONDON: Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izgubio je proces pred sudom u Londonu, koji je odlučivao da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv njega, jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine.
"Uzimajući u obzir faktore za i protiv... smatram da je hapšenje proporcionalan odgovor, iako je Ašanž ograničio svoju slobodu već nekoliko godina", rekla je sudija Ema Arbutnot u svojoj presudi u Vestminsterskom sudu, a prenosi... »

Asanž izgubio sudski proces – ostaje u ambasadi Ekvadora

Politika pre 6 dana
LONDON – Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izgubio je proces pred sudom u Londonu, koji je odlučivao da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv njega, jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine. „Uzimajući u obzir faktore za i protiv... smatram da je hapšenje... »

Asanž izgubio proces pred sudom u Londonu

RTS pre 6 dana
RTS: Asanž izgubio proces pred sudom u Londonu
Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž izgubio je proces pred sudom u Londonu koji je odlučivao da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv njega jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine.
"Uzimajući u obzir faktore za i protiv... smatram da je hapšenje proporcionalan odgovor, iako je Asanž ograničio svoju slobodu već nekoliko godina", rekla je sudija Ema Arbutnot u svojoj presudi u Vestminsterskom sudu, a prenosi... »

Asanž izgubio proces pred sudom,ostaje u ambasadi Ekvadora

RTV pre 6 dana
RTV: Asanž izgubio proces pred sudom,ostaje u ambasadi Ekvadora
LONDON - Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izgubio je proces pred sudom u Londonu, koji je odlučivao da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv njega, jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine.
"Uzimajući u obzir faktore za i protiv... smatram da je hapšenje proporcionalan odgovor, iako je Asanž ograničio svoju slobodu već nekoliko godina", rekla je sudija Ema Arbutnot u svojoj presudi u Vestminsterskom sudu. Ona je... »

Ništa od slobode: Pravni proces protiv Asanža ostaje na snazi

Blic pre 6 dana
Sud u Velikoj Britaniji odbio je danas zahtev osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža za ukidanje pravnog procesa protiv njega zbog kršenja odredbi uslovne slobode, kada je ušao u Ambasadu Ekvadora 2012. godine.
Sudija Ema Arbatnot podržala je pravo britanskih vlasti na vođenje pravnog procesa protiv Asanža. Odluka je saopštena u Vestminsterskom sudu u Londonu. Osnivač "Vikiliksa" boravi u Ambasadi Ekvadora u Londonu od 2012. godine, gde... »

Danas odluka o Asanžovoj slobodi

Nedeljnik pre 6 dana
Ako sudija odluči u njegovu korist, onda bi Džulijan Asanž (46) bio slobodan i mogao bi da napusti ambasadu Ekvadora u Londonu u kojoj se nalazi više od pet godina
Sud u Londonu danas odlučuje da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv osnovača Vikiliksa zbog nepoštovanja odredbe uslovne slobode 2012. Ako sudija odluči u njegovu korist, onda bi Džulijan Asanž (46) bio... »

Asanž na korak do slobode: Sud u Londonu donosi konačnu odluku posle 5 godina!

Kurir pre 6 dana
Ako sudija odluči u njegovu korist, onda bi Asanž (46) bio slobodan i mogao bi da napusti ambasadu Ekvadora u Londonu u kojoj se nalazi više od pet godina. Međutim, može da se dogodi da i dalje ostane u ambasadi, u kojoj je dobio politički azil, jer strahuje da bi Velika Britanija mogla da ga... »

Sloboda Asanža u rukama suda, danas odluka

B92 pre 6 dana
B92: Sloboda Asanža u rukama suda, danas odluka
London -- Sud u Londonu danas odlučuje da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv osnovača Vikiliksa zbog nepoštovanja odredbe uslovne slobode 2012.
Ako sudija odluči u njegovu korist, onda bi Džulijan Asanž (46) bio slobodan i mogao bi da napusti ambasadu Ekvadora u Londonu u kojoj se nalazi više od pet godina, prenela je agencija Rojters. Međutim, može da se dogodi da i... »

Presuda prosle pet godina: Sud danas odlučuje o Asanžovom slučaju

Blic pre 6 dana
Sud u Londonu danas će odlučiti da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv osnovača Vikiliksa Džulijena Asanža, jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine.
Ako sudija odluči u njegovu korist, onda bi Asanž (46) bio slobodan i mogao bi da napusti ambasadu Ekvadora u Londonu u kojoj se nalazi više od pet godina, prenela je agencija Rojters. Međutim, može da se dogodi da i dalje ostane... »

Sud danas odlučuje o Asanžovom slučaju

RTV pre 6 dana
RTV: Sud danas odlučuje o Asanžovom slučaju
LONDON - Sud u Londonu danas će odlučiti da li je u interesu pravde da preduzme legalne korake protiv osnovača Vikiliksa Džulijena Asanža, jer nije poštovao odredbe uslovne slobode 2012. godine.
Ako sudija odluči u njegovu korist, onda bi Asanž (46) bio slobodan i mogao bi da napusti ambasadu Ekvadora u Londonu u kojoj se nalazi više od pet godina, prenela je agencija Rojters. Međutim, može da se dogodi da i dalje ostane... »
©2018 Netmark d.o.o.