Povezane vesti

Ubio ga kotur lima težak 17 tona Radnike "Železare" poginuo sat vremena pred odlazak u penziju

Press utorak, 13. februar 2018.
Radnik smederevske Železare Miroljub Milutinović (65) poginuo je juče samo dan pred penziju na svom radnom mestu kada je na njega navodno pao kotur lima težak 17 tona.
Foto:Privatna arhiva Kako saznajemo, tragedija se dogodila u ponedeljak oko pet sati ujutru, svega dva sata pre kraja radnog vremena, pre nego što je Milutinović, inače skladištar u Železari, trebalo da ode u penziju. Nesreća se... »

Ubio ga kotur lima težak 17 tona: Radnike "Železare" poginuo sat vremena pred odlazak u penziju

Blic utorak, 13. februar 2018.
Radnik smederevske Železare Miroljub Milutinović (65) poginuo je juče samo dan pred penziju na svom radnom mestu kada je na njega navodno pao kotur lima težak 17 tona.
Kako saznajemo, tragedija se dogodila u ponedeljak oko pet sati ujutru, svega dva sata pre kraja radnog vremena, pre nego što je Milutinović, inače skladištar u Železari, trebalo da ode u penziju. Nesreća se dogodila oko 5.30 u... »

Tuga u Smederevu: Poginuo sat pred penziju

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Radnik Železare Smederevo, u vlasništvu kineske HBIS, poginuo je kada je na njega pao kotur lima težak 17 tona. Miroljub Milutinović (65) izgubio je život na isteku treće smene, samo sat vremena pre planiranog kraja svog radnog veka.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija Milutinović (65) je juče nastradao na radnom mestu magacionera u smederevskoj železari oko 5:30, u delu pogona koji zovu "japanske makaze". Nesreća se, navodno, dogodila kada je... »

Sin Miroljuba Milutinovića očajan: Tata je poginuo samo dva sata pred penziju! Ispituje se kako se kotur otkačio i usmrtio ga!

Kurir utorak, 13. februar 2018.
Miroljub Milutinović (65) iz Smedereva poginuo je juče ujutru u železari, i to dva sata pre odlaska u penziju! Kako saznajemo, na nesrećnog Miroljuba je pred kraj radnog vremena pao kotur lima i usmrtio ga na mestu. Tragedija se dogodila u ponedeljak ujutru, kada se završavala noćna smena u pogonu... »
©2018 Netmark d.o.o.