Gojkovićeva u Izraelu

Gojkovićeva u Izraelu

RTS pre 7 dana
RTS: Gojkovićeva u Izraelu
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković počela je obilaskom Memorijalnog centra "Jad Vašem" u Jerusalimu, posetu Izraelu, saopšteno je iz Skupštine Srbije.
Gojkovićeva je položila venac u Dvorani sećanja i odala počast žrtvama Holokausta, a potom se upisala i u knjigu sećanja. U saopštenju se navodi da Gojkovićeva boravi u Izraelu na poziv predsednika Kneseta Države Izrael Juli-Joel... »

Predsednica skupštine Maja Gojković u poseti Izraelu

RTV pre 7 dana
RTV: Predsednica skupštine Maja Gojković u poseti Izraelu
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković boraviće danas i sutra u zvaničnoj poseti Izraelu, na poziv predsednika Kneseta Juli-Joel Edelštajna.
To će biti prva bilateralna poseta predsednika Skupštine Srbije od ponovnog uspostavljanja diplomatskih odnosa pre 26 godina, saopšteno je iz parlamenta. Gojković će na početku posete obići Memorijalni centar "Jad Vašem" u... »

Predsednica Skupštine u Izraelu: Maja Gojković polaže vence u Jad Vašemu

Kurir pre 7 dana
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković boraviće danas i sutra u zvaničnoj poseti Izraelu, na poziv predsednika Kneseta Juli-Joel Edelštajna. To će biti prva bilateralna poseta predsednika Skupštine Srbije od ponovnog uspostavljanja diplomatskih odnosa pre 26 godina, saopšteno je iz... »

Gojković putuje u dvodnevnu posetu Izraelu

Novi magazin pre 7 dana
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković boraviće danas i sutra u poseti Izraelu, na poziv predsednika parlamenta te zemlje (Kneseta) Juli-Joel Edelštajna, saopštila je Skupština Srbije.
Gojković će na početku posete obići Memorijalni centar "Jad Vašem" u Jerusalimu i polaganjem venaca odati počast žrtvama Holokausta. Predsednica Skupštine će u sredu razgovarati sa Edelštajnom, kao i sa poslanikom Kneseta i... »

Predsednica Skupštine Maja Gojković u poseti Izraelu

Blic pre 7 dana
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković boraviće danas i sutra u zvaničnoj poseti Izraelu, na poziv predsednika Kneseta Juli-Joel Edelštajna.
To će biti prva bilateralna poseta predsednika Skupštine Srbije od ponovnog uspostavljanja diplomatskih odnosa pre 26 godina, saopšteno je iz parlamenta. Gojković će na početku posete obići Memorijalni centar "Jad Vašem" u... »

Predsednica skupštine Maja Gojković u poseti Izraelu

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković boraviće danas i sutra u zvaničnoj poseti Izraelu, na poziv predsednika Kneseta Juli-Joel Edelštajna.
To će biti prva bilateralna poseta predsednika Skupštine Srbije od ponovnog uspostavljanja diplomatskih odnosa pre 26 godina, saopšteno je iz parlamenta. Gojković će na početku posete obići Memorijalni centar “Jad Vašem” u... »

Maja Gojković u zvaničnoj poseti Izraelu

Danas pre 7 dana
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković boraviće u zvaničnoj poseti Izraelu 13. i 14. februara, na poziv predsednika Kneseta Juli-Joel Edelštajna, saopšteno je iz Narodne skupštine.
To će biti prva bilateralna poseta predsednika Narodne skupštine Srbije od ponovnog uspostavljanja diplomatskih odnosa pre 26 godina. Gojković će na početku posete obići Memorijalni centar „Jad Vašem“ u Jerusalimu i polaganjem... »
©2018 Netmark d.o.o.