Automobil naleteo na dve devojčice u Žarkovu

Automobil naleteo na dve devojčice u Žarkovu

Politika utorak, 13. februar 2018.
Dve devojčice od 10 i 15 godina lakše su povređene jutros, kada je na njih u Žrakovu naleteo automobil. Devojčice su prevezene u Urgentni centar sa tupim povredama glave, nakon što ih je udario automobil, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Nesreća se dogodila oko 8 sati u ulici Ratka Mitrovića 22 u... »

Tragedija kod Zrenjanina: U saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba

Telegraf utorak, 13. februar 2018.
Uviđaj na mestu događaja izvršili su Viši tužilački saradnik u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu
Na putu blizu Zrenjanina između Melenaca i Kumana, oko 17.20 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Auto pokosio dve devojčice na pešačkom prelazu: Samo se čuo vrisak i deca su ostala da leže... »

Vozač poginuo u sudaru između Melenaca i Kumana

RTV utorak, 13. februar 2018.
RTV: Vozač poginuo u sudaru između Melenaca i Kumana
ZRENJANIN - Na putu između Melenaca i Kumana, danas oko 17.20 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.
Do saobraćajne nesreće je došlo, kada je automobil marke ''opel'' kojim je upravljao 56-ogodišnji vozač iz Novog Bečeja udario u kombi, saopšteno je iz Policijske uprave u Zrenjaninu. Vozač automobila je od zadobijenih povreda... »

Nesreća u Žarkovu: Auto pokosio dve devojčice na pešačkom kod OŠ Ljuba Nenadović

Kurir utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD - Dve devojčice od 10 i 15 godina lakše su povređene jutros oko 8 sati, kada je na njih u Žarkovu naleteo automobil. Devojčice su prevezene u Urgentni centar sa tupim povredama glave, nakon što ih je udario automobil, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Sudar na Miljakovcu, prema Banjici.... »

Nesreća ispred osnovne škole: Automobil udario dve devojčice u Žarkovu

Blic utorak, 13. februar 2018.
Dve devojčice povređene su nedaleko od OŠ "Ljuba Nenadović" u Žarkovu, kada je nepoznati vozač naleteo na njih.
- Do nezgode je došlo jutros oko 8.00 u Ulici Rakta Mitrovića, a deca srećom nisu teško povređena - kažu u Hitnoj pomoći. Iz MUP-a dodaju da je vozač oborio devojčice "puntom". - Obe devojčice prevezene su u Urgentni centar -... »

Auto pokosio dve devojčice na pešačkom prelazu: Samo se čuo vrisak i deca su ostala da leže na zemlji

Telegraf utorak, 13. februar 2018.
Nesreća se dogodila nedaleko od OŠ "Ljuba Nenadović"
Dve devojčice, starosti 13 i 9 godina povređene su u saobraćajnoj nesreći kada je na njih jutros, nešto pre 8 časova, naletelo putničko vozilo u Žarkovu u ulici Ratka Mitrovića. - Samo se čuo vrisak i devojčice su ostale da leže na zemlji - rekao je očevidac stravičnog... »
©2018 Netmark d.o.o.