Zvezda Granda Teodora: Od čistačice do učesnice rijalitija!

Zvezda Granda Teodora: Od čistačice do učesnice rijalitija!

Tračara utorak, 13. februar 2018.
Pevačica Teodora Džehverović karijeru je započela kao Zvezda Granda i deo ženske grupe Đavolice, a trenutno učestvuje u jednom rijaliti programu na televiziji Pink. Iako je zbog skupe garderobe, spotova i letovanja često je nazivana najrazmaženijom i najbahatijom osobom u rijalitiju, istina je... »

Majka je nije puštala da mrdne, a sa 16 je počela da radi: Evo kako je izgledao život Teodore Džehverović pre nego što je postala poznata!

Kurir utorak, 13. februar 2018.
Pevačica Teodora Džehverović je jedna od najzapaženijih učesnica „Zadruge“, a zbog skupe garderobe, spotova i letovanja često je nazivana najrazmaženijom i najbahatijom osobom u rijalitiju. Ipak, pre samo nekoliko godina Džehverovićeva je sa majkom Gordanom novac zarađivala čisteći jedan crnogorski... »

“BILE SU NA IVICI SIROMAŠTVA” Otkriveno šta su Teodora i njena majka Gordana pre nekoliko godina radile kako bi se IZVUKLE IZ NEMAŠTINE!

Svet utorak, 13. februar 2018.
Pevačica Teodora Džehverović poslednjih godina postala je poznata javnosti, ali u zadnjih nekoliko meseci njena popularnost raste jer je jedan od učesnika rijalitija “Zadruga”. Sada joj društvo pravi i njena majka Gordana. Nekoliko godina unazad, situacija nije bila idealna pa je Gordana prihvatala... »

"Bile su na ivici siromaštva": Otkriveno šta su Teodora i njena majka Gordana pre nekoliko godina radile kako bi se izvukle iz nemaštine

Blic utorak, 13. februar 2018.
Pevačica Teodora Džehverović poslednjih godina postala je poznata javnosti, ali u zadnjih nekoliko meseci njena popularnost raste jer je jedan od učesnika rijalitija "Zadruga". Sada joj društvo pravi i njena majka Gordana.
Nekoliko godina unazad, situacija nije bila idealna pa je Gordana prihvatala razne poslove kako bi došla do dodatnog novca i pomogla svojoj porodici. Njih dve su zajedno u Ulcinju čistile hotele, tvrdi izvor za "Alo". On dodaje... »
©2018 Netmark d.o.o.