Povezane vesti
Ne sekirajte mi mamu: Luna pred Slobom otkrila da li bi zaista volela da mu rodi dete (video)
Press 13.02.2018
Đoganijeva je pričala o mogućnosti da ostane u drugom stanju. Luna Đogani rekla je nema ništa protiv da rodi dete svom dečku Slobi Radanoviću. Na pitanje novinara da li bi volela da na svet donese malog Slobu, ona se samo nasmejala. - Pa je se… »
"Nemojte da mi sekirate mamu": Sve glasnije priče o Luninoj trudnoći, pa učesnicima otkrila kada će Slobi roditi dete!
Blic 12.02.2018
Ćerka Anabele Atijas progovorila je na temu svoje trudnoće, o čemu se u poslednje vreme i te kako šuška u rijalitiju "Zadruga", a ne bi volela da se njena majka sekira zbog takvih priča. - Pa je se šalim na svoj račun. To sam rekla na Radiju… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana