Novosađani danas puštaju balone u čast dece obolele od raka

Novosađani danas puštaju balone u čast dece obolele od raka

Radio 021 utorak, 13. februar 2018.
Novosađani će i ove godine na Trgu slobode obeležiti Svetski dan dece obolele od raka, a u okviru akcije koju već tradicionalno organizuje Nacionalna asocijacija roditelja dece obolele od raka NURDOR.
Danas, 15. februara, u periodu od 12 do 14 časova, u više od 40 gradova u Srbiji, građani će, uz aktiviste Nurdora i brojne javne ličnosti, apelovati da se sakupe preostala sredstva za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja... »

Podrška mališanima obolelim od raka

Glas Zapadne Srbije utorak, 13. februar 2018.
Čačak - Svetski dan dece obolele od raka obeležava se 15. februara, tim povodom Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje tradicionalno puštanje balona u gradovima širom Srbije. Okupljanjem dajemo podršku mališanima koji se leče od malignih bolesti u Srbiji, u Čačku na... »

Povodom Svetskog dana dece obolele od raka akcija NURDOR: Za novo dečje hemato-onkološko odeljenje

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka će 15. februara organizovati humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u više od 40 gradova širom Srbije
POVODOM 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR će organizovati humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u više od 40 gradova širom... »

NURDOR Pomognimo završetak Dečjeg hemo-onkološkog odeljenja u Nišu

Jugmedia utorak, 13. februar 2018.
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR će, 15. februara i u centru Leskovca održati humanitarnu akciju u znak sećanja na sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama. Tačno u 13 časova u centralnom parku, kod fontane, biće pušteni... »

Na FMN predavanje povodom Svetskog dana dece obolele od raka

InfoKG utorak, 13. februar 2018.
U susret obeležavanju Svetskog dana dece obolele od raka, 15. februara, Studentski parlament Fakulteta medicinskih nauka i Asocijacija studenata farmacije – KgPSA, uz nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka “Nurdor”, organizuju predavanje, večeras od 19 časova na FMN. Na predavanju će... »

Svetski Dan dece obolele od raka u Užicu

Užice oglasna tabla utorak, 13. februar 2018.
U organizaciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) u četvrtak 15. februara na Gradskom trgu, na Svetski dan dece obolele od raka, biće održana manifestacija povodom obeležavanja ovog datuma. Tom prilikom u četrdeset gradova u Srbiji, među kojima je i Užice, od 12 do 14... »
©2019 Netmark d.o.o.