Povezane vesti

Stefanović obišao Policijsku stanicu Barajevo: Ugrađeno 46 kamera za veću bezbednost građana

Kurir utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu u Barajevu u kojoj je počeo sa radom monitoring centar sa kojim je umreženo 46 kamera postavljenih na teritoriji ove opštine. Kako je saopštio MUP, Stefanović je stanicu obišao zajedno sa predsednikom... »

Stefanović obišao savremeni monitoring centar u Barajevu: Bezbednost na najvišem nivou, opštinu nadgleda 46 kamera

Telegraf utorak, 13. februar 2018.
Reč je o još jednom primeru dobre saradnje policije sa lokalnom samoupravom zbog brige za bezbednost stanovništva
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas, zajedno sa predsednikom opštine Barajevo Slobodanom Adamovićem, Policijsku stanicu u Barajevu u kojoj je počeo sa radom... »

U Barajevu počeo sa radom monitoring centar

Beta video utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas, zajedno sa predsednikom opštine Barajevo Slobodanom Adamovićem, Policijsku stanicu u Barajevu u kojoj je počeo sa radom monitoring centar sa kojim je umreženo 46 kamera postavljenih na teritoriji ove opštine.... »

Stefanović :Uspeli smo da ugradimo 46 kamera koje se nalaze na teritoriji opštine Barajevo

Beta video utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD - “Reč je o još jednom primeru dobre saradnje policije sa lokalnom samoupravom zbog brige za bezbednost stanovništva. Uspeli smo, zahvaljujući predsedniku opštine i sredstvima koja je opština obezbedila, da ugradimo 46 kamera koje se nalaze na teritoriji opštine Barajevo. U naredne tri faze... »
©2018 Netmark d.o.o.