Povezane vesti

Fudbaler Hala završio karijeru zbog povrede glave u 26. godini!

Sportski žurnal pre 6 dana
Fudbaler Hala Rajan Mejson saopštio je da je završio karijeru zbog teške povrede glave koju je zadobio tokom utakmice u januaru prošle godine
– Posle saveta specijaliste odlučio sam da se povučem iz profesionalnog fudbala – naveo je 26-godišnji Mejson u saopštenju. Mejson je prošlog januara tokom utakmice sa Čelzijem i sudara sa protivničkim igračem Gerijem Kejhilom... »

Trajni ožiljak: Mejson posle godinu dana od sudara sa Kejhilom završio karijeru (video)

Mozzart sport pre 6 dana
Sam sudar na prvi pogled nije delovao toliko opasno, ali se ispostavilo da je Mejson doživeo ozbiljnu frakturu lobanje zbog koje je u više navrata bio prinuđen da odradi operativne zahvate kod najboljih svetskih neurohirurga
Fudbal je igra koja uveseljava čitavu planetu, ali može da bude i prilično surova. Najteži deo sporta su povrede, nekima otežavaju karijeru i stvaraju probleme, a postoje i one zbog kojih se nažalost prevremeno odlazi u penziju.... »

Mejson završava karijeru u 26. godini zbog frakture lobanje

Vesti online pre 6 dana
Fudbaler Hala Rajan Mejson moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija, javlja Bi-Bi-Si.
Mejson je dobio jak udarac posle sudara glavama sa Gerijem Kejhilom, posle čega je morao na operaciju. Fudbaler koji ima jednu utakmicu i za reprezentaciju Engleske prošao je mlađe kategorije Totenhema, ali veći deo karijere je... »

Tuga – Mejson završava karijeru zbog frakture lobanje

B92 pre 6 dana
B92: Tuga – Mejson završava karijeru zbog frakture lobanje
Igrač Hal Sitija Rajan Mejson moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija, javlja BBC.
Dvadesetšetogodišnji vezista morao na operaciju posle stravičnog sudara glavama sa Garijem Kejhilom u januaru prošle godine Mejson, koji ima jedan meč i za reprezentaciju Engleske, prošao je mlađe kategorije Totenhem Hotspura,... »

Tužan kraj: Mejson napušta fudbal

Mondo pre 6 dana
Fudbaler Hala mora da završi profesionalnu karijeru zbog teške povrede zadobijene pre godinu dana
Foto: Guliver/Getty Images/Richard Heathcote Igrač Hal sitija Rajan Mejson prinuđen je da završi profesionalnu fudbalsku karijeru u 26. godini. Takva odluka donesena je godinu dana posle teške povrede glave. Mejson je u januaru... »

Fudbaler Hala završio karijeru zbog povrede glave

Beta pre 6 dana
Fudbaler Hala Rajan Mejson saopštio je danas da je završio karijeru zbog teške povrede glave koju je zadobio tokom utakmice u januaru prošle godine. "Posle saveta specijaliste odlučio sam da se povučem iz profesionalnog fudbala", naveo je 26-godišnji Mejson u saopštenju. Mejson je prošlog januara... »

Posledica duela sa Kejhilom: Mejson završava karijeru u 26. godini zbog frakture lobanje

Večernje novosti pre 6 dana
Fudbaler Hala je primoran da "okači kopačke o klin" zbog frakture lobanje koju je dobio u sudaru glavama sa Kejhilom
Fudbaler Hala Rajan Mejson moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija, javlja Bi-Bi-Si (BBC). Mejson je dobio jak udarac posle sudara glavama sa Gerijem Kejhilom nakon čega... »

Koban sudar sa Kejhilom: Zbog frakture lobanje na meču sa Čelsijem završio karijeru u 26. godini

Blic sport pre 6 dana
Rajan Mejson, fudbaler Hala, moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija.
Foto: Julian Smith / EPA; Mejson je dobio jak udarac posle sudara glavama sa Gerijem Kejhilom nakon čega je morao na operaciju. Fudbaler koji ima jedan meč i za reprezentaciju Engleske prošao je mlađe kategorije Totenhema, ali... »

Gari Kejhil završio karijeru rivalu!

Sportske.net pre 6 dana
Udarac koji je Gari Kejhil zadao Rajanu Mejsonu rezultirao je teškim povredama glave i završetkom karijere fudbalera Hala.
Godinu dana nakon što je u duelu Čelsija i Hala štoper "Plavaca" Gari Kejhil glavom naneo teške povrede glave Rajanu Mejsonu vezista "Tigrova" odlučio je da se povuče iz fudbala. Šokantna vest potvrđena je u saopštenju Hala u... »
©2018 Netmark d.o.o.