Povezane vesti

Fudbaler Hala završio karijeru zbog povrede glave u 26. godini!

Sportski žurnal utorak, 13. februar 2018.
Fudbaler Hala Rajan Mejson saopštio je da je završio karijeru zbog teške povrede glave koju je zadobio tokom utakmice u januaru prošle godine
– Posle saveta specijaliste odlučio sam da se povučem iz profesionalnog fudbala – naveo je 26-godišnji Mejson u saopštenju. Mejson je prošlog januara tokom utakmice sa Čelzijem i sudara sa protivničkim igračem Gerijem Kejhilom... »

Trajni ožiljak: Mejson posle godinu dana od sudara sa Kejhilom završio karijeru (video)

Mozzart sport utorak, 13. februar 2018.
Sam sudar na prvi pogled nije delovao toliko opasno, ali se ispostavilo da je Mejson doživeo ozbiljnu frakturu lobanje zbog koje je u više navrata bio prinuđen da odradi operativne zahvate kod najboljih svetskih neurohirurga
Fudbal je igra koja uveseljava čitavu planetu, ali može da bude i prilično surova. Najteži deo sporta su povrede, nekima otežavaju karijeru i stvaraju probleme, a postoje i one zbog kojih se nažalost prevremeno odlazi u penziju.... »

Mejson završava karijeru u 26. godini zbog frakture lobanje

Vesti online utorak, 13. februar 2018.
Fudbaler Hala Rajan Mejson moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija, javlja Bi-Bi-Si.
Mejson je dobio jak udarac posle sudara glavama sa Gerijem Kejhilom, posle čega je morao na operaciju. Fudbaler koji ima jednu utakmicu i za reprezentaciju Engleske prošao je mlađe kategorije Totenhema, ali veći deo karijere je... »

Tuga – Mejson završava karijeru zbog frakture lobanje

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Tuga – Mejson završava karijeru zbog frakture lobanje
Igrač Hal Sitija Rajan Mejson moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija, javlja BBC.
Dvadesetšetogodišnji vezista morao na operaciju posle stravičnog sudara glavama sa Garijem Kejhilom u januaru prošle godine Mejson, koji ima jedan meč i za reprezentaciju Engleske, prošao je mlađe kategorije Totenhem Hotspura,... »

Tužan kraj: Mejson napušta fudbal

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Fudbaler Hala mora da završi profesionalnu karijeru zbog teške povrede zadobijene pre godinu dana
Foto: Guliver/Getty Images/Richard Heathcote Igrač Hal sitija Rajan Mejson prinuđen je da završi profesionalnu fudbalsku karijeru u 26. godini. Takva odluka donesena je godinu dana posle teške povrede glave. Mejson je u januaru... »

Fudbaler Hala završio karijeru zbog povrede glave

Beta utorak, 13. februar 2018.
Fudbaler Hala Rajan Mejson saopštio je danas da je završio karijeru zbog teške povrede glave koju je zadobio tokom utakmice u januaru prošle godine. "Posle saveta specijaliste odlučio sam da se povučem iz profesionalnog fudbala", naveo je 26-godišnji Mejson u saopštenju. Mejson je prošlog januara... »

Posledica duela sa Kejhilom: Mejson završava karijeru u 26. godini zbog frakture lobanje

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Fudbaler Hala je primoran da "okači kopačke o klin" zbog frakture lobanje koju je dobio u sudaru glavama sa Kejhilom
Fudbaler Hala Rajan Mejson moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija, javlja Bi-Bi-Si (BBC). Mejson je dobio jak udarac posle sudara glavama sa Gerijem Kejhilom nakon čega... »

Koban sudar sa Kejhilom: Zbog frakture lobanje na meču sa Čelsijem završio karijeru u 26. godini

Blic sport utorak, 13. februar 2018.
Rajan Mejson, fudbaler Hala, moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija.
Foto: Julian Smith / EPA; Mejson je dobio jak udarac posle sudara glavama sa Gerijem Kejhilom nakon čega je morao na operaciju. Fudbaler koji ima jedan meč i za reprezentaciju Engleske prošao je mlađe kategorije Totenhema, ali... »

Gari Kejhil završio karijeru rivalu!

Sportske.net utorak, 13. februar 2018.
Udarac koji je Gari Kejhil zadao Rajanu Mejsonu rezultirao je teškim povredama glave i završetkom karijere fudbalera Hala.
Godinu dana nakon što je u duelu Čelsija i Hala štoper "Plavaca" Gari Kejhil glavom naneo teške povrede glave Rajanu Mejsonu vezista "Tigrova" odlučio je da se povuče iz fudbala. Šokantna vest potvrđena je u saopštenju Hala u... »
©2019 Netmark d.o.o.