Art pop dive Fiver Rej i Sevdaliza stižu na „Egzit“

Art pop dive Fiver Rej i Sevdaliza stižu na „Egzit“

RTS utorak, 13. februar 2018.
RTS: Art pop dive Fiver Rej i Sevdaliza stižu na „Egzit“
Karin Dreijer, poznatija i kao Fiver Rej, i Sevdaliza nastupiće u okviru programa festivala „Egzit“, koji se održava od 12. do 15. jula u Novom Sadu, najavili su organizatori.
Apsolutna ikona muzičke scene 21. veka Karin Dreijer na Tvrđavu dolazi na vrhuncu karijere, sa hedlajnerskim pozicijama najznačajnijih festivala ovog leta, kao što su „Primavera“ ili „Melt“, koji ju je izdvojio među tri glavna... »

Art-pop dive Fever Ray i Sevdaliza stižu na EXIT

RTV utorak, 13. februar 2018.
RTV: Art-pop dive Fever Ray i Sevdaliza stižu na EXIT
NOVI SAD - Art-pop dive Fever Ray i Sevdaliza nastupiće u okviru programa EXIT festivala koji se održava od 12. do 15. jula u Novom Sadu, najavili su danas organizatori.
Apsolutna ikona muzičke scene 21. veka Karin Dreijer poznata i kao Fever Ray. Karin na tvrđavu dolazi na vrhuncu karijere, sa hedlajnerskim pozicijama najznačajnijih festivala ovog leta, kao što su Primavera ili Melt, koji ju je... »

Fever Ray i Sevdaliza dolaze na EXIT

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Art-pop dive Fever Ray i Sevdaliza pokreću EXIT Freedom zvukom 21. veka!
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Dugačku art-pop liniju umetnika koji na EXIT dolaze svake godine još od osnivanja, ovog leta na najbolji način nastaviće dve senzacionalne autorke koje na Petrovaradinsku tvrđavu donose izuzetno... »

Art-pop dive Fever Ray i Sevdaliza pokreću EXIT Freedom zvukom 21. veka!

Blic utorak, 13. februar 2018.
Dugačku art-pop liniju umetnika koji na EXIT dolaze svake godine još od osnivanja, ovog leta na najbolji način nastaviće dve senzacionalne autorke koje na Petrovaradinsku tvrđavu donose izuzetno savremen umetnički izraz.
Prva je apsolutna ikona muzičke scene 21. veka Karin Dreijer poznata i kao Fever Ray! Karin na tvrđavu dolazi na vrhuncu karijere, sa hedlajnerskim pozicijama najznačajnijh festivala ovog leta, kao što su Primavera ili Melt! koji... »
©2018 Netmark d.o.o.