Povezane vesti

Bravo za Pančevo! Centar za kulturu dobija naziv po Nebojši Glogovcu

Bravo za Pančevo! Centar za kulturu dobija naziv po Nebojši Glogovcu

Telegraf 13.02.2018
Ta odluka je doneta u znak trajnog sećanja na vrhunskog umetnika i neponovljivog barda glumišta. Gradska uprava Pančeva odlučila je da Kulturni centar Pančeva ubuduće nosi ime "Centar za kulturu Nebojša Glogovac Pančevo", saopštila je danas… »
Ovako je izgledao Nebojša Glogovac 9 dana pre smrti (foto)

Ovako je izgledao Nebojša Glogovac 9 dana pre smrti (foto)

Srbija danas 13.02.2018
Tuga za velikim glumcem. Na Novom groblju u Aleji velikana juče je sahranjen velikan srpskog glumišta Nebojša Glogovac koji je tragično preminuo u 49. godini života, a tuga za preminulim glumcem još ne jenjava. Glogovac je ispraćen tiho i… »
Adrijana Lima se ludo provodila na karnevalu u Riju, a retko ko ju je prepoznao (foto)

Adrijana Lima se ludo provodila na karnevalu u Riju, a retko ko ju je prepoznao (foto)

Telegraf 13.02.2018
Limi je atmosfera očigledno prijala, pa nije prestajala da đuska i pravi selfije. Jedna od najpoznatijih i najlepših manekenki Adrijana Lima bila je na karnevalu u Riju, gde se sjajno provodila. Slava me ne zanima, moje ime nije bitno na špici, ja sam… »
Slava me ne zanima, moje ime nije bitno na špici, ja sam sluga svog posla: Nebojša Glogovac je pre 18 godina ispričao šta…

Slava me ne zanima, moje ime nije bitno na špici, ja sam sluga svog posla: Nebojša Glogovac je pre 18 godina ispričao šta…

Telegraf 13.02.2018
- Pa ja nisam otišao na glumu sa 18 godina zbog straha da to neću moći da radim kako valja već zbog poštovanja prema tom poslu, instinktivnog osećanja, jer racionalno nisam ništa znao o glumi, ni šta je glumčev posao, ni kako funkcioniše -… »
Svi su videli da je Dačić bio na sahrani Glogovca, ali niko nije primetio šta je ostavio na grobu (Foto)

Svi su videli da je Dačić bio na sahrani Glogovca, ali niko nije primetio šta je ostavio na grobu (Foto)

Srbija danas 13.02.2018
Pored porodice od ovelikog glumca se oprostili i političari. Na sahrani Nebojše Glogovca pored prijatelja i porodice bila su i dva srpska političara, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar kulture Vladan Vukosavljević. Ivica Dačić… »
Sa mnom je čudno čak i umreti, jer ja se ne završavam: Reči pesme pročitane na komemoraciji Glogovcu kidaju dušu

Sa mnom je čudno čak i umreti, jer ja se ne završavam: Reči pesme pročitane na komemoraciji Glogovcu kidaju dušu

Srbija danas 13.02.2018
Pretužno. Juče u Aleji zaslužnih građana sahranjen je velikan srpskog glumišta Nebojša Glogovac. Njegovo telo je položeno kraj Dragana Nikolića, Velimira Bate Živojinovića, Milorada Mandića Mande. Na večni počinak ispratilo ga je more ljudi i… »

Vesti dana »