Повезане вести

Овако је изгледао Небојша Глоговац 9 дана пре смрти (фото)

Овако је изгледао Небојша Глоговац 9 дана пре смрти (фото)

Србија данас 13.02.2018
Туга за великим глумцем. На Новом гробљу у Алеји великана јуче је сахрањен великан српског глумишта Небојша Глоговац који је трагично преминуо у 49. години живота, а туга за преминулим глумцем још не јењава. Глоговац је… »
Браво за Панчево! Центар за културу добија назив по Небојши Глоговцу

Браво за Панчево! Центар за културу добија назив по Небојши Глоговцу

Телеграф 13.02.2018
Та одлука је донета у знак трајног сећања на врхунског уметника и непоновљивог барда глумишта. Градска управа Панчева одлучила је да Културни центар Панчева убудуће носи име "Центар за културу Небојша Глоговац Панчево"… »
Адријана Лима се лудо проводила на карневалу у Рију, а ретко ко ју је препознао (фото)

Адријана Лима се лудо проводила на карневалу у Рију, а ретко ко ју је препознао (фото)

Телеграф 13.02.2018
Лими је атмосфера очигледно пријала, па није престајала да ђуска и прави селфије. Једна од најпознатијих и најлепших манекенки Адријана Лима била је на карневалу у Рију, где се сјајно проводила. Слава ме не занима, моје име није… »
Слава ме не занима, моје име није битно на шпици, ја сам слуга свог посла: Небојша Глоговац је пре 18 година испричао шта је…

Слава ме не занима, моје име није битно на шпици, ја сам слуга свог посла: Небојша Глоговац је пре 18 година испричао шта је…

Телеграф 13.02.2018
- Па ја нисам отишао на глуму са 18 година због страха да то нећу моћи да радим како ваља већ због поштовања према том послу, инстинктивног осећања, јер рационално нисам ништа знао о глуми, ни шта је глумчев посао, ни како… »
Сви су видели да је Дачић био на сахрани Глоговца, али нико није приметио шта је оставио на гробу (Фото)

Сви су видели да је Дачић био на сахрани Глоговца, али нико није приметио шта је оставио на гробу (Фото)

Србија данас 13.02.2018
Поред породице од овеликог глумца се опростили и политичари. На сахрани Небојше Глоговца поред пријатеља и породице била су и два српска политичара, министар спољних послова Ивица Дачић и министар културе Владан Вукосављевић… »
Са мном је чудно чак и умрети, јер ја се не завршавам: Речи песме прочитане на комеморацији Глоговцу кидају душу

Са мном је чудно чак и умрети, јер ја се не завршавам: Речи песме прочитане на комеморацији Глоговцу кидају душу

Србија данас 13.02.2018
Претужно. Јуче у Алеји заслужних грађана сахрањен је великан српског глумишта Небојша Глоговац. Његово тело је положено крај Драгана Николића, Велимира Бате Живојиновића, Милорада Мандића Манде. На вечни починак испратило га је… »

Вести дана »