Повезане вести
Овако је изгледао Небојша Глоговац 9 дана пре смрти (фото)
Србија данас 13.02.2018
Туга за великим глумцем. На Новом гробљу у Алеји великана јуче је сахрањен великан српског глумишта Небојша Глоговац који је трагично преминуо у 49. години живота, а туга за преминулим глумцем још не јењава. Глоговац је… »
Браво за Панчево! Центар за културу добија назив по Небојши Глоговцу
Телеграф 13.02.2018
Та одлука је донета у знак трајног сећања на врхунског уметника и непоновљивог барда глумишта. Градска управа Панчева одлучила је да Културни центар Панчева убудуће носи име "Центар за културу Небојша Глоговац Панчево"… »
Адријана Лима се лудо проводила на карневалу у Рију, а ретко ко ју је препознао (фото)
Телеграф 13.02.2018
Лими је атмосфера очигледно пријала, па није престајала да ђуска и прави селфије. Једна од најпознатијих и најлепших манекенки Адријана Лима била је на карневалу у Рију, где се сјајно проводила. Слава ме не занима, моје име није… »
Слава ме не занима, моје име није битно на шпици, ја сам слуга свог посла: Небојша Глоговац је пре 18 година испричао шта је…
Телеграф 13.02.2018
- Па ја нисам отишао на глуму са 18 година због страха да то нећу моћи да радим како ваља већ због поштовања према том послу, инстинктивног осећања, јер рационално нисам ништа знао о глуми, ни шта је глумчев посао, ни како… »
Сви су видели да је Дачић био на сахрани Глоговца, али нико није приметио шта је оставио на гробу (Фото)
Србија данас 13.02.2018
Поред породице од овеликог глумца се опростили и политичари. На сахрани Небојше Глоговца поред пријатеља и породице била су и два српска политичара, министар спољних послова Ивица Дачић и министар културе Владан Вукосављевић… »
Са мном је чудно чак и умрети, јер ја се не завршавам: Речи песме прочитане на комеморацији Глоговцу кидају душу
Србија данас 13.02.2018
Претужно. Јуче у Алеји заслужних грађана сахрањен је великан српског глумишта Небојша Глоговац. Његово тело је положено крај Драгана Николића, Велимира Бате Живојиновића, Милорада Мандића Манде. На вечни починак испратило га је… »
Вести дана »

Завршен протест испред Више електротехничке, нови заказан за ујутру: У Новом Саду блокаде „на точковима“, протест и у Ужицу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 50 минутајош 1 повезана

Брод ударио у стену, па потонуо: Ужас код познатог грчког острва: Кренули у потрагу за несталима, па доживели несрећу
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана