Повезане вести
Председник хрватског Сабора узвраћа посету Србији Јандроковић: Прихватио сам позив, ускоро идем у Београд
Вечерње новости 13.02.2018
- Председник хрватског Сабора Гордан Јандроковић изјавио је данас да је са председником Србије Александром Вучићем разговарао о низу тема, као што су питања несталих и заштита националних мањина. ЗАГРЕБ - Председник хрватског… »
Јандроковић: Прихватио сам позив, ускоро идем у Београд
РТС 13.02.2018
Председник Хрватског сабора Гордан Јандроковић изјавио је да је са председником Србије Александром Вучићем разговарао о низу тема, као што су питања несталих и заштита националних мањина, те истакао да је прихватио позив и да… »
Председник хрватског сабора узвраћа посету Србији: Прихватио сам позив, ускоро идем за Београд!
Курир 13.02.2018
Напоменуо је да сусрета шефова парламената двеју земаља није било од 2010. Председник Вучић му је, казао је, пренео позив председнице српског парламента Маје Гојковић. "Позив сам прихватио и ускоро ћу посетити Београд", рекао је… »
Јандроковић:Прихватио сам позив, ускоро идем у Београд
Студио Б 13.02.2018
Председник хрватског Сабора Гордан Јандроковић изјавио да је са председником Србије Александром Вучићем разговарао о низу тема, као што су питања несталих и заштита националних мањина, те истакао да је прихватио позив и да ће… »
Вести дана »
Раст цена нафте због тензија између САД и Ирана и нове цене горива у Србији
Наслови.аи пре 12 минутајош 41 повезана
МОЛ Група остварила добит и потврдила намеру куповине НИС уз изазове у снабдевању
Наслови.аи пре 31 минутајош 21 повезана
Променљиво и топло време у Србији уз локалне пљускове и грмљавину
Наслови.аи пре 12 минутајош 26 повезаних
Оставка селектора, побуна играча, Ватерполо савез Србије: 'Политичке игре'
BBC News пре 22 минутајош 50 повезаних
Мацут: Србија разуме потребе МОЛ-а, али не може да иде на своју штету
Бета пре 5 сатијош 22 повезане