Повезане вести

Бранко Јовичић: Играо сам већ против ове екипе па ми није било тешко да их зауставим

Бранко Јовичић: Играо сам већ против ове екипе па ми није било тешко да их зауставим

Хот спорт 13.02.2018
Црвена звезда је одиграла један добар меч против фаворизованих Армејаца и сачувала мрежу. У првој утакмици шеснаестине финала Лиге Европе су црвено-бели и ЦСКА играли 0:0. Један од оних који је осујетио доста напада руског тима… »
Марко Јанковић: Успех је велики, али Партизан увек мора више!

Марко Јанковић: Успех је велики, али Партизан увек мора више!

Хот спорт 13.02.2018
Дан за дан без еуфорије, али са јасном жељом и мотивацијом за победом. Управо тако се спремају првотимци Партизана чије генерације уназад играју елитна такмичења Лиге Европе и Лиге Шампиона. Као носиоци дупле круне исписане у… »
Порука Марка Јанковића Гробарима: Будимо сви као један! Изгинућемо

Порука Марка Јанковића Гробарима: Будимо сви као један! Изгинућемо

Моззарт спорт 13.02.2018
„Плзењ је агресиван, морамо да им одговоримо на исти начин“, поручио је офанзивни везиста. Гробари већ гледају у сат и одбројавају минуте до дуела са Викторијом Плзењ. Тим Мирослава Ђукића је прошлосезонским резултатима исписао… »
Црно-бело огњиште Марко Јанковић: Било би сјајно да не буде инцидената, да са "гробарима" дишемо као једно тело

Црно-бело огњиште Марко Јанковић: Било би сјајно да не буде инцидената, да са "гробарима" дишемо као једно тело

Спортал блиц 13.02.2018
Партизан ће у четвртак у Хумској (21.05) против Викторије покушати да избори један од највећих резултата у европским такмичењима у последњих неколико деценија. Црно-бели су имали иза себе годину из снова, у којој су освојили… »
Јанковић: Против Плзења мирне главе, али врелог срца

Јанковић: Против Плзења мирне главе, али врелог срца

Вести онлине 13.02.2018
Фудбалер Партизана Марко Јанковић рекао је данас да не осећа еуфорију пред утакмицу Лиге Европе против Викторије Плзењ, али да ће екипа учинити све да направи корак више и елиминише чешки тим. - Нема никакве еуфорије, добро смо… »
Не стаје: Пријовић новим голом ставио тачку на тријумф ПАОК-а

Не стаје: Пријовић новим голом ставио тачку на тријумф ПАОК-а

Спортал блиц 12.02.2018
Фудбалери ПАОК-а се полако приближавају титули шампиона у грчком првенству, а један од најзаслужнијих је свакако Александар Пријовић. Српски нападач решета ове сезоне, па је постигао гол и у тријумф црно-белих против Ларисе -… »
Чекајући викторију: Пантић: Бољи смо него јесенас, "гробари" ће нас носити ако поклекнемо и изгубимо снагу

Чекајући викторију: Пантић: Бољи смо него јесенас, "гробари" ће нас носити ако поклекнемо и изгубимо снагу

Спортал блиц 12.02.2018
Фудбалер Партизана Данило Пантић рекао је да очекује пуне трибине у четвртак против Викторије Плзењ, јер је пласман у елиминациону фазу Лиге Европе историјски успех. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Данило Пантић "Ова… »

Вести дана »