Povezane vesti

Plenković: Nismo dobili izvinjenje za devedesete, koje su nas usporile

RTS utorak, 13. februar 2018.
RTS: Plenković: Nismo dobili izvinjenje za devedesete, koje su nas usporile
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da je razvoj odnosa sa susednim zemljama važan, jer su još uvek ostala otvorena pitanja granica, nestalih, kulturnih dobara – pitanja koja treba rešavati u razdoblju koje je pred nama.
"Meni kao predsedniku Vlade bitno je da Hrvatska rešava probleme koji su nastali u vreme raspada bivše SFRJ, u vreme agresije Miloševićevog režima na Hrvatsku, u vreme sprovođenja politike koja je Hrvatsku učinila zemljom koja je... »

Plenković: Treba da razgovaramo o otvorenim pitanjima

Kurir utorak, 13. februar 2018.
"Ostalo je pitanje nestalih, granica, ratnih šteta, zaštite manjina, sukcesije i pitanje kulturnih dobara. Sve teme moramo rešavati u razdoblju koje je ispred nas", rekao je Plenković novinarima u Zagrebu. On je dodao da je reč o problemima koji su nastali u doba raspada bivše SFRJ. On je ponovio... »

Plenković: Za probleme iz Miloševićevog režima Hrvatska nije dobila izvinjenje

Beta video utorak, 13. februar 2018.
ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković je dodao da je reč o problemima koji su nastali u doba raspada bivše SFRJ u vreme agresije Miloševićevog režima na Hrvatsku i okupacije dela Hrvatske što je, kako je rekao, usporilo razvoj zemlje i članstvo u EU i NATO. ``A za to nismo dobili izvinjenje... »

Plenković: Treba razgovarati o otvorenim pitanjima

Beta video utorak, 13. februar 2018.
ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas, komentarišući susret s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je važno rešavati otvorena pitanja iz prošlosti. ``Ostalo je pitanje nestalih, granica, ratnih šteta, zaštite manjina, sukcesije i pitanje kulturnih dobara. Sve teme... »

Rad na pitanjima ratne odštete nastavi kroz rad koordinatora za otvorena pitanja

Beta video utorak, 13. februar 2018.
ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković je ponovio da je s Vučićem dogovorio da se rad na pitanjima ratne odštete nastavi kroz rad koordinatora za otvorena pitanja s ciljem uspostave posebne radne... »

Plenković: 'Agresija nas je usporila, za to nismo dobili ispriku'

Al Jazeera utorak, 13. februar 2018.
Komentarišući sastanak s Vučićem, hrvatski premijer rekao je da mu je važno rješavanje problema nastalih u doba raspada bivše SFRJ.
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u utorak da je razvoj odnosa sa susjednim zemljama važan jer su još ostala otvorena pitanja granica, nestalih, kulturnih dobara – pitanja koja treba rješavati u razdoblju koje... »

Plenković: 90'te nas usporile, za to nismo dobili izvinjenje

Vesti online utorak, 13. februar 2018.
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je razvoj odnosa sa susednim zemljama važan, jer su još uvek ostala otvorena pitanja granica, nestalih, kulturnih dobara - pitanja koja treba rešavati u razdoblju koje je pred nama.
- Meni kao predsedniku vlade bitno je da Hrvatska rešava probleme koji su nastali u vreme raspada bivše SFRJ, u vreme agresije Miloševićevog režima na Hrvatsku, u vreme sprovođenja politike koja je Hrvatsku učinila zemljom koja... »

Plenković: Devedesete nas usporile, za to nema izvinjenja

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Plenković: Devedesete nas usporile, za to nema izvinjenja
Zagreb -- Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da je razvoj odnosa sa susednim zemljama važan.
Kako je rekao, još su ostala otvorena pitanja granica, nestalih, kulturnih dobara - pitanja koja treba rešavati u razdoblju koje je pred nama. "Meni kao predsedniku vlade bitno je da Hrvatska rešava probleme koji su nastali u... »

Plenković: Dogovor o radnoj grupi za pitanje ratne odštete

N1 Info utorak, 13. februar 2018.
Predsednik hrvatske vlade Andrej Plenković rekao je da se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dogovorio da će se kroz koordinatore za otvorena pitanja oformiti posebna radna grupa koja će se baviti temom ratne odštete.
Komentarišući svoj jučerašnji sastanak s Vučićem, kazao je da je u razvoju odnosa sa susedima potrebno u celosti rešiti sva pitanja koja su na dnevnom redu i zato juče s Vučićem nije samo razgovarao o novoj evropskoj strategiji... »

Plenković: Dogovor sa Vučićem - radna grupa za pitanje ratne odštete

RTV utorak, 13. februar 2018.
RTV: Plenković: Dogovor sa Vučićem - radna grupa za pitanje ratne odštete
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je razvoj odnosa sa susednim zemljama važan, jer su još uvek ostala otvorena pitanja granica, nestalih, kulturnih dobara - pitanja koja treba rešavati u razdoblju koje je pred nama.
"Meni kao predsedniku vlade bitno je da Hrvatska rešava probleme koji su nastali u vreme raspada bivše SFRJ, u vreme agresije Miloševićevog režima na Hrvatsku, u vreme sprovođenja politike koja je Hrvatsku učinila zemljom koja je... »

Plenković o Vučiću: Ništa od izvinjenja...

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je razvoj odnosa sa susednim zemljama važan, jer su još uvek ostala otvorena pitanja granica, nestalih, kulturnih dobara - pitanja koja treba rešavati u razdoblju koje je pred nama.
"Meni kao predsedniku vlade bitno je da Hrvatska rešava probleme koji su nastali u vreme raspada bivše SFRJ, u vreme agresije Miloševićevog režima na Hrvatsku, u vreme sprovođenja politike koja je Hrvatsku učinila zemljom koja je... »

Plenković:90-te nas usporile, za to nismo dobili izvinjenje

Studio B utorak, 13. februar 2018.
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio da je razvoj odnosa sa susednim zemljama važan, jer su još uvek ostala otvorena pitanja granica, nestalih, kulturnih dobara – pitanja koja treba rešavati u razdoblju koje je pred nama.
„Meni kao predsedniku vlade bitno je da Hrvatska rešava probleme koji su nastali u vreme raspada bivše SFRJ, u vreme agresije Miloševićevog režima na Hrvatsku, u vreme sprovođenja politike koja je Hrvatsku učinila zemljom koja je... »
©2019 Netmark d.o.o.