Uhapšeno šest osoba, među njima i radnici "Kolubare"

Uhapšeno šest osoba, među njima i radnici "Kolubare"

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Uhapšeno šest osoba, među njima i radnici "Kolubare"
U saradnji sa nadležnim službama JP EPS i „Kolubara Usluga“ policija u Lazarevcu rasvetlila je više slučajeva krađe imovine EPS-a.
Kako se navodi u saopštenju, uhapšeno je šest osoba, dok su stručne službe EPS-a otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije u Novom Pazaru i Tutinu. Policijski službenici PS Lazarevac uhapsili su trojicu radnika... »

Lazarevac, uhapšeno šest osumnjičenih za krađu imovine EPS-a

RTS utorak, 13. februar 2018.
RTS: Lazarevac, uhapšeno šest osumnjičenih za krađu imovine EPS-a
"Elektroprivreda Srbije" je saopštila da je u Lazarevcu uhapšeno šest osoba osumnjičenih za krađu imovine EPS-a, a u Novom Pazaru i Tutinu su stručne službe tog javnog preduzeća otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije.
Policija iz Lazarevca je uhapsila trojicu radnika EPS-ovog ogranka RB "Kolubara" i jednog zaposlenog preduzeća "Kolubara Usluge" prilikom krađe visokonaponskog kabla u vlasništvu JP EPS - RB "Kolubara", navodi se u saopštenju.... »

Hapšenja zbog krađe kablova EPS-a

Radio 021 utorak, 13. februar 2018.
Šest osoba uhapšeno je u Lazarevcu zbog krađe imovine JP Elektroprivreda Srbije, a u Novom Pazaru i Tutinu su službe EPS-a otkrile 42 slučaja krađe struje, saopšteno je danas iz tog javnog preduzeća.
Policija u Lazarevcu uhapsila je trojicu radnika EPS-ovog ogranka RB "Kolubara" i jednog zaposlenog preduzeća "Kolubara Usluge" prilikom krađe visokonaponskog kabla. Uhapšena je i jedna osoba koja je u januaru ove godine ukrala... »

Rasvetljena krađa imovine EPS-a, šest osoba osumnjičeno

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
U Lazarevcu je uhapšeno šest osoba zbog krađe imovine JP Elektroprivreda Srbije, a u Novom Pazaru i Tutinu su stručne službe EPS-a otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije
U Lazarevcu je uhapšeno šest osoba zbog krađe imovine JP Elektroprivreda Srbije, a u Novom Pazaru i Tutinu su stručne službe EPS-a otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije, saopšteno je u utorak iz tog javnog... »

Rasvetljena krađa imovine EPS-a, uhapšeno šest osoba

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.
Policija u Lazarevcu je rasvetlila više slučajeva krađe imovine Elektroprivrede Srbije (EPS) i uhapsila šest osoba, a otkrivena su i 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije u Novom Pazaru i Tutinu, saopštio je danas EPS.
Uhapšena su trojica radnika EPS-ovog ogranka Rudarskog basena "Kolubara" i jedan zaposleni preduzeća "Kolubara Usluge" prilikom krađe visokonaponskog kabla u vlasništvu "Kolubare". Takođe je uhapšena i jedna osoba koja je u... »

EPS: Radnici ukrali kabl, izgorela trafostanica

Mondo utorak, 13. februar 2018.
U Lazarevcu je uhapšeno šest osoba zbog krađe imovine Elektroprivrede Srbije, a u Novom Pazaru i Tutinu otkrivena 42 slučaja "krađe struje", saopšteno je danas iz tog javnog preduzeća.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ilustracija Policijski službenici policijske stanice PS Lazarevac uhapsili su trojicu radnika EPS-ovog ogranka RB Kolubara i jednog zaposlenog preduzeća Kolubara Usluge, zbog krađe visokonaponskog... »

Lazarevac: Hapšenje zbog krađe imovine EPS

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Lazarevac: Hapšenje zbog krađe imovine EPS
Beograd -- U Lazarevcu je uhapšeno šest osoba zbog krađe imovine JP Elektroprivreda Srbije, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.
U Novom Pazaru i Tutinu su stručne službe EPS-a otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije, dodaje se. Policijski službenici policijske stanice PS Lazarevac uhapsili su trojicu radnika EPS-ovog ogranka RB... »

U Lazarevcu šest uhapšenih zbog krađe imovine EPS-a

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD: U Lazarevcu je uhapšeno šest osoba zbog krađe imovine JP Elektroprivreda Srbije, a u Novom Pazaru i Tutinu su stručne službe EPS-a otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije, saopšteno je danas iz tog javnog preduzeća.
Policijski službenici policijske stanice PS Lazarevac uhapsili su trojicu radnika EPS-ovog ogranka RB "Kolubara" i jednog zaposlenog preduzeća "Kolubara Usluge" prilikom krađe visokonaponskog kabla u vlasništvu JP EPS - RB... »

Hapšenje u Lazarevcu: Šest osoba osumnjičeno za krađu imovine EPS-a

Blic utorak, 13. februar 2018.
U Lazarevcu je uhapšeno šest osoba zbog krađe imovine JP Elektroprivreda Srbije, a u Novom Pazaru i Tutinu su stručne službe EPS-a otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije, saopšteno je danas iz tog javnog preduzeća.
Policijski službenici policijske stanice PS Lazarevac uhapsili su trojicu radnika EPS-ovog ogranka RB "Kolubara" i jednog zaposlenog preduzeća "Kolubara Usluge" prilikom krađe visokonaponskog kabla u vlasništvu JP EPS - RB... »

U Lazarevcu šest uhapšenih zbog krađe imovine EPS-a

RTV utorak, 13. februar 2018.
RTV: U Lazarevcu šest uhapšenih zbog krađe imovine EPS-a
BEOGRAD - U Lazarevcu je uhapšeno šest osoba zbog krađe imovine JP Elektroprivreda Srbije, a u Novom Pazaru i Tutinu su stručne službe EPS-a otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije, saopšteno je danas iz tog javnog preduzeća.
Policijski službenici policijske stanice PS Lazarevac uhapsili su trojicu radnika EPS-ovog ogranka RB "Kolubara" i jednog zaposlenog preduzeća "Kolubara Usluge" prilikom krađe visokonaponskog kabla u vlasništvu JP EPS - RB... »

Hapšenje zbog krađe imovine EPS

Danas utorak, 13. februar 2018.
Policija u Lazarevcu rasvetlila je više slučajeva krađe imovine Elektroprivrede Srbije (EPS) i uhapsila šest osoba, dok su stručne službe EPS otkrile 42 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije u Novom Pazaru i Tutinu.
Policija je u Lazarevcu uhapsila trojicu radnika RB „Kolubara“ i jednog zaposlenog u preduzeću „Kolubara Usluge“ prilikom krađe visokonaponskog kabla. Uhapšena je i jedna osoba koja je u januaru 2018. godine ukrala kabl u... »
©2018 Netmark d.o.o.