Uhapšen muškarac koji je napao aktiviste SNS na Zvezdari

Uhapšen muškarac koji je napao aktiviste SNS na Zvezdari

Politika utorak, 13. februar 2018.
Osumnjičeni se tereti da je udario N. G. u predelu nosa, a devojku N. S. ošamario i gurnuo, i oteo im stranački materijal uz psovke i najteže uvrede
Policija je uhapsila M. V. (41) koji se sumnjiči da je danas napao dvoje aktivista Srpske napredne stranke N. G. i N. S. na Zvezdari i tom prilkom im naneo povrede i oteo stranačke materijale. M. V. je po nalogu Prvog osnovnog... »

Još jedno monstruozno ubistvo u Kruševcu

Press utorak, 13. februar 2018.
Policija je u Kruševcu uhapsila B.J. (37) iz okoline tog grada koji se sumnjiči da je danas oko podneva u porodičnoj kući, nožem usmrtio majku (56).
Foto:Getty images Po nalogu višeg javnog tužioca, B.J. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u tom roku uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu u Kruševcu, saospstila je policijska uprava u Kruševcu. B.J. se tereti za... »

Kruševac, uhapšen osumnjičeni za ubistvo majke

RTS utorak, 13. februar 2018.
RTS: Kruševac, uhapšen osumnjičeni za ubistvo majke
Policija je u Kruševcu uhapsila B. J. iz okoline tog grada, zbog sumnje da je danas oko podneva u porodičnoj kući u Pepeljevcu nožem usmrtio majku.
Po nalogu višeg javnog tužioca, B. J. (37) je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u tom roku uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu u Kruševcu, saopštila je policijska uprava u tom gradu. B. J. se tereti za teško... »

NOŽEM UBIO MAJKU Dva ubistva u Kruševcu za manje od 24 sata

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
KRUŠEVAC: Još jedno ubistvo, drugo u poslednja 24 sata, potreslo je Kruševljane.
Naime, nakon što je uhapšen S. M. (60) koji je osumnjičen da je sinoć nožem ubio svoju nevenčanu suprugu, policija je danas uhapsila B.J. (37) iz okoline Kruševca koji se sumnjiči da je danas oko podneva u porodičnoj kući, nožem... »

Još jedno monstruozno ubistvo u Kruševcu

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Policija je u Kruševcu uhapsila B.J. (37) iz okoline tog grada koji se sumnjiči da je danas oko podneva u porodičnoj kući, nožem usmrtio majku (56).
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Po nalogu višeg javnog tužioca, B.J. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u tom roku uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu u Kruševcu, saospstila je policijska uprava u... »

Uhapšen osumnjičeni za napad na aktiviste SNS

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Uhapšen osumnjičeni za napad na aktiviste SNS
Policija je uhapsila M. V. (41), osumnjičenog da je napao dvoje aktivista SNS N. G. i N. S. na Zvezdari i naneo im povrede i oteo stranačke materijale.
M.V. je, po nalogu prvog osnovnog tužioca u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 sati i u tom roku će biti priveden na saslušanje, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo nasilničkog... »

Hapšenje na Zvezdari: Priveden muškarac (41) koji je napao aktiviste SNS na Zvezdari

Kurir utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD - Policija je uhapsila M.V. (41) koji se sumnjiči da je danas napao dvoje aktivista Srpske napredne stranke N. G. i N. S. na Zvezdari i tom prilkom im naneo povrede i oteo stranačke materijale. M.V. je po nalogu Prvog osnovnog tužioca u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će... »

Uhapšen muškarac zbog sumnje da je napao aktiviste SNS-a

RTS utorak, 13. februar 2018.
RTS: Uhapšen muškarac zbog sumnje da je napao aktiviste SNS-a
Policija je uhapsila M. V. (41) koji se sumnjiči da je danas napao dvoje aktivista Srpske napredne stranke N. G. i N. S. na Zvezdari i tom prilikom im naneo povrede i oteo stranačke materijale.
M. V. je po nalogu Prvog osnovnog tužioca u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati i u tom roku će biti priveden na saslušanje, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo nasilničkog... »

Uhapšen zbog sumnje da je napao aktiviste SNS na Zvezdari

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Policija je uhapsila M. V. (41) koji se sumnjiči da je danas napao dvoje aktivista Srpske napredne stranke N. G. i N. S. na Zvezdari i tom prilkom im naneo povrede i oteo stranačke materijale
BEOGRAD - Policija je uhapsila M. V. (41) koji se sumnjiči da je danas napao dvoje aktivista Srpske napredne stranke N. G. i N. S. na Zvezdari i tom prilkom im naneo povrede i oteo stranačke materijale. M. V. je po nalogu Prvog... »

SNS: Napadnuti naši aktivisti u Beogradu

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.
Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da su njeni aktivisti N.G. i N.S. napadnuti danas u Rtanjskoj ulici u Beogradu, dok su učestvovali u kampanji, i pozvala nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce.
Kako se navodi u saopštenju, na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N.G. udario rukom u nos, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u predelu grudi, nakon čega im je oteo stranački materijal koji su nosili, uz psovke i... »

SNS: Šamar, guranje... – napadnuti omladinci SNS

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: SNS: Šamar, guranje... – napadnuti omladinci SNS
Beograd -- SNS saopštava da su u Rtanjskoj ulici fizički napadnuti omladinci SNS, aktivisti N. G. i N. S, dok su učestvovali u stranačkim aktivnostima u okviru kampanje.
Na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u nos, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede, navedeno je u saopštenju. Srpska... »

Napadnuti aktivisti SNS-a

Danas utorak, 13. februar 2018.
Srpska napredna stranka saopštila je da su danas fizički napadnuti njeni aktivisti u Rtanjskoj ulici, dok su učestvovali u stranačkim aktivnostima u okviru kampanje Grad Beograd.
Kako se navodi u saopštenju, na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u predelu nosa, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u predelu grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i... »

SNS: Muškarac fizički napao omladinske aktiviste naprednjaka

Kurir utorak, 13. februar 2018.
Na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u predelu nosa, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u predelu grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede, naadeno je u saopštenju. Srpska napredna stranka ističe da je šokirana ovim... »
©2019 Netmark d.o.o.