Povezane vesti

Užas u zaječaru: Roditelji osumnjičeni da su ostavili svoju bebu da se smrzne

Blic pre 7 dana
Poliija u Knjaževcu lišila je slobode D. J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M. J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe.
Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine, povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu. Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova... »

Tromesečna beba umrla od zime?

Večernje novosti pre 7 dana
Darko Đ. i Milica J. uhapšeni zbog zanemarivanja deteta. Roditelji su pozvali bolnicu i rekli da njihova beba odbija da jede. Njihovo preostalo dvoje maloletne dece u bolnici u Nišu
ZBOG sumnje da su usled kršenja porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromesečne bebe, knjaževačka policija je uhapsila Darka Đ. (33) i njegovu nevenčanu suprugu Milicu J. (28). Njihovo dvoje dece, od dve i tri godine,... »

Beba umrla od smrzavanja, roditelji uhapšeni

Radio 021 pre 7 dana
Policija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromesečne bebe.
Kako prenosi Blic, roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede. Lekar je, međutim, kada je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla. U kući je policija zatekla još dvoje dece, od dve... »

Užas u zaječaru Roditelji osumnjičeni da su ostavili svoju bebu da se smrzne

Press pre 7 dana
Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vnbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe.
Foto:Screenshot Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu. Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali... »

UŽAS U KNjAŽEVCU Roditelji osumnjičeni da su ostavili bebu da se smrzne

Dnevnik pre 7 dana
ZAJEČAR: Poliija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromosečne bebe.
Kako prenosi Blic, roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede. Lekar je, međutim, kad je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla. U kući je policija zatekla dvoje dece, od dve i... »

Roditelji osumnjičeni da su ostavili bebu da se smrzne

RTV pre 7 dana
RTV: Roditelji osumnjičeni da su ostavili bebu da se smrzne
ZAJEČAR - Policija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromesečne bebe.
Kako prenosi Blic, roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede. Lekar je, međutim, kad je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla. U kući je policija zatekla dvoje dece, od dve i... »

Knjaževac: Uhapšeni roditelji zbog smrti bebe

B92 pre 7 dana
B92: Knjaževac: Uhapšeni roditelji zbog smrti bebe
Policija u Knjaževcu privela je D. J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M. J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe, javlja "Blic"
Njihovo dvoje dece, starih tri, odnosno dve godine, povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu, navodi list. "U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe,... »

Smrzla se beba u Knjaževcu, uhapšeni roditelji

Mondo pre 7 dana
Uhapšeni su D.J. (33) i njegova vanbračna supruga M.J. (28), prenose danas beogradski mediji.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija Navodi se i da je naložena obdukcija tela bebe koja je najverovatnije preminula od promrzlina. U kući uhapšenih je pronađeno još dvoje dece, životne dobi od tri i dve godine, koja... »

Ostavili bebu da se smrzne

Vesti online pre 7 dana
Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vnbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe.
Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu. Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova... »

Horor u zaječaru: Beba umrla od promrzlina, uhapšeni roditelji!

Kurir pre 7 dana
Knjaževačka policija uhapsila je nevenčani bračni par iz tog mesta, Darka Đ.(33) I njegovu suprugu Milicu J.(28), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo kršenje porodične obaveze. -Lekari u Knjaževcu su nas pozvali I kazali da je mladi bračni par doveo tromesečnu bebu koja je... »

Lavrov u Beogradu

Vesti online  pre 1 sat  još 11 povezanih

Veličković o peharu: Igrači nemaju veze s tim

Mondo  pre 45 minuta  još 7 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.