Povezane vesti

Užas u zaječaru: Roditelji osumnjičeni da su ostavili svoju bebu da se smrzne

Blic utorak, 13. februar 2018.
Poliija u Knjaževcu lišila je slobode D. J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M. J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe.
Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine, povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu. Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova... »

Tromesečna beba umrla od zime?

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Darko Đ. i Milica J. uhapšeni zbog zanemarivanja deteta. Roditelji su pozvali bolnicu i rekli da njihova beba odbija da jede. Njihovo preostalo dvoje maloletne dece u bolnici u Nišu
ZBOG sumnje da su usled kršenja porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromesečne bebe, knjaževačka policija je uhapsila Darka Đ. (33) i njegovu nevenčanu suprugu Milicu J. (28). Njihovo dvoje dece, od dve i tri godine,... »

Beba umrla od smrzavanja, roditelji uhapšeni

Radio 021 utorak, 13. februar 2018.
Policija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromesečne bebe.
Kako prenosi Blic, roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede. Lekar je, međutim, kada je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla. U kući je policija zatekla još dvoje dece, od dve... »

Užas u zaječaru Roditelji osumnjičeni da su ostavili svoju bebu da se smrzne

Press utorak, 13. februar 2018.
Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vnbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe.
Foto:Screenshot Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu. Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali... »

UŽAS U KNjAŽEVCU Roditelji osumnjičeni da su ostavili bebu da se smrzne

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
ZAJEČAR: Poliija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromosečne bebe.
Kako prenosi Blic, roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede. Lekar je, međutim, kad je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla. U kući je policija zatekla dvoje dece, od dve i... »

Roditelji osumnjičeni da su ostavili bebu da se smrzne

RTV utorak, 13. februar 2018.
RTV: Roditelji osumnjičeni da su ostavili bebu da se smrzne
ZAJEČAR - Policija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromesečne bebe.
Kako prenosi Blic, roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede. Lekar je, međutim, kad je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla. U kući je policija zatekla dvoje dece, od dve i... »

Knjaževac: Uhapšeni roditelji zbog smrti bebe

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Knjaževac: Uhapšeni roditelji zbog smrti bebe
Policija u Knjaževcu privela je D. J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M. J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe, javlja "Blic"
Njihovo dvoje dece, starih tri, odnosno dve godine, povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu, navodi list. "U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe,... »

Smrzla se beba u Knjaževcu, uhapšeni roditelji

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Uhapšeni su D.J. (33) i njegova vanbračna supruga M.J. (28), prenose danas beogradski mediji.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija Navodi se i da je naložena obdukcija tela bebe koja je najverovatnije preminula od promrzlina. U kući uhapšenih je pronađeno još dvoje dece, životne dobi od tri i dve godine, koja... »

Ostavili bebu da se smrzne

Vesti online utorak, 13. februar 2018.
Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vnbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe.
Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu. Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova... »

Horor u zaječaru: Beba umrla od promrzlina, uhapšeni roditelji!

Kurir utorak, 13. februar 2018.
Knjaževačka policija uhapsila je nevenčani bračni par iz tog mesta, Darka Đ.(33) I njegovu suprugu Milicu J.(28), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo kršenje porodične obaveze. -Lekari u Knjaževcu su nas pozvali I kazali da je mladi bračni par doveo tromesečnu bebu koja je... »
©2018 Netmark d.o.o.