Đorđević skratio spisak na 16 košarkaša

Đorđević skratio spisak na 16 košarkaša

Novi magazin pre 9 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je danas spisak za utakmice drugog prozora kvalifikacija za Svetsko prvenstvo na 16 igrača.
Srpski košarkaši će se 23. februara u Frankfurtu sastati sa Nemačkom, a tri dana kasnije sa Austrijom u Beču. Na spisku su: Stefan Jović (Bajern), Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa... »

Đorđević skratio spisak, nema petorice košarkaša

Vesti online pre 9 dana
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đordević saopštio je konačan spisak košarkaša za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svetsko prventsvo u Kini 2019. godine.
U odnosu na prethodni spisak nema petorice košarkaša, povređenog kapitena Milana Mačvana, Vladimira Lučića, Nikole Rebića, Boriše Simanića i Stefana Lazarevića, dok je naknadni poziv dobio Stevan Jelovac. Na spisku od 16 igrača... »

Tim Srbije za Nemačku i Austriju: Petorica otpala

Mozzart sport pre 9 dana
Milan Mačvan zbog povrede, a nema ni Lučića, Simanića, Rebića i Lazarevića
Ubedljivi u prve dve utakmice, protiv Gruzije (105:87) i Austrije (85:64), sa nadom da će se dobri rezultati u kvalifikacijama za Mundobasket 2019. nastaviti i u narednim izazovima. Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je... »

Đorđević odabrao: Selektor Srbije saopštio spisak za nastavak kvalifikacija za Mundobasket!

Hot sport pre 9 dana
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača na koje računa za mečeve sa Nemačkom i Austrijom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine. Na spisku nema povređenog Milana Mačvana, kao ni Vladimira Lučića, Nikole Rebića i Boriše Simanića.... »

Đorđević skratio spisak za Nemačku i Austriju

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đordević saopštio je konačan spisak košarkaša za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svetsko prventsvo u Kini 2019. godine.
U odnosu na prethodni spisak nema petorice košarkaša, povređenog kapitena Milana Mačvana, Vladimira Lučića, Nikole Revića, Boriše Simanića i Stefana Lazarevića, dok je naknadni poziv dobio Stevan Jelovac. Na spisku od 16 igrača... »

Đorđević skratio spisak za Nemačku i Austriju, pozvan Jelovac

Sportski žurnal pre 9 dana
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je konačan spisak košarkaša za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za SP u Kini 2019. godine
U odnosu na prethodni spisak nema petorice košarkaša, povređenog kapitena Milana Mačvana, Vladimira Lučića, Nikole Rebića, Boriše Simanića i Stefana Lazarevića, dok je naknadni poziv dobio Stevan Jelovac. Na spisku od 16 igrača... »

Đorđevićev tim za Nemačku i Austriju

Mondo pre 9 dana
Selektor košarkaša Srbije saopštio je spisak igrača na koje računa u predstojeća dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. "Precrtano" pet imena, dodato jedno
Foto: MN Press Košarkaši Srbije gostovaće Nemačkoj i Austriji 23. i 25. februara u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine. Selektor Aleksandar Đorđević objavio je spisak igrača na koje računa za te utakmice. On je... »

Đorđević skratio spisak za Nemačku i Austriju: Bez petorice, pozvan Jelovac

Večernje novosti pre 9 dana
U odnosu na prethodni spisak nema Mačvana, Lučića, Rebića, Simanića i Lazarevića. Okupljanje je zakazano za 19. februar
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je konačan spisak košarkaša za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svetsko prventsvo u Kini 2019. godine. U odnosu na prethodni spisak nema petorice... »

Mundobasket 2019: Jovke i Radulja predvode 'Orlove', debi Jelovca

B92 pre 9 dana
B92: Mundobasket 2019: Jovke i Radulja predvode 'Orlove', debi Jelovca
Selektor Srbije Aleksandar Đordević saopštio je konačan spisak igrača za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svetsko prventsvo u Kini 2019.
U odnosu na prethodni spisak nema petorice košarkaša – povređenog kapitena Milana Mačvana, Vladimira Lučića, Nikole Rebića, Boriše Simanića i Stefana Lazarevića, dok je naknadni poziv dobio Stevan Jelovac. Okupljanje je zakazano... »

Uz kapitena otpala još četvorica: Đorđević odredio "orlove" za nastavak kvalifikacija za Mundobasket

Blic sport pre 9 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je na 16 imena spisak igrača za dve februarske utakmice "drugog prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Košarkaška reprezentacija Srbije Na spisku za mečeve sa Nemačkom i Austrijom su: Stefan Jović (Bajern) Stefan Peno (Alba) Ilija Đoković (Borac Čačak) Milenko Tepić (Brindizi) Aleksa... »

Đorđević saopštio konačan spisak - Otpala četvorica, zamena za Mačvana iz Rusije

Sportske.net pre 9 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je konačan spisak igrača na koje računa za predstojeće duele sa Nemačkom i Austrijom.
Reprezentacija Srbije u februaru igra dve kvalifikacione utakmice za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kini, a selektor Aleksandar Đorđević saopštio je krajem januara preliminarni spisak na kojem nije bilo igrača iz NBA i Evrolige.... »
©2018 Netmark d.o.o.