Đorđević skratio spisak na 16 košarkaša

Đorđević skratio spisak na 16 košarkaša

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je danas spisak za utakmice drugog prozora kvalifikacija za Svetsko prvenstvo na 16 igrača.
Srpski košarkaši će se 23. februara u Frankfurtu sastati sa Nemačkom, a tri dana kasnije sa Austrijom u Beču. Na spisku su: Stefan Jović (Bajern), Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa... »

Đorđević skratio spisak, nema petorice košarkaša

Vesti online utorak, 13. februar 2018.
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đordević saopštio je konačan spisak košarkaša za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svetsko prventsvo u Kini 2019. godine.
U odnosu na prethodni spisak nema petorice košarkaša, povređenog kapitena Milana Mačvana, Vladimira Lučića, Nikole Rebića, Boriše Simanića i Stefana Lazarevića, dok je naknadni poziv dobio Stevan Jelovac. Na spisku od 16 igrača... »

Tim Srbije za Nemačku i Austriju: Petorica otpala

Mozzart sport utorak, 13. februar 2018.
Milan Mačvan zbog povrede, a nema ni Lučića, Simanića, Rebića i Lazarevića
Ubedljivi u prve dve utakmice, protiv Gruzije (105:87) i Austrije (85:64), sa nadom da će se dobri rezultati u kvalifikacijama za Mundobasket 2019. nastaviti i u narednim izazovima. Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je... »

Đorđević odabrao: Selektor Srbije saopštio spisak za nastavak kvalifikacija za Mundobasket!

Hot sport utorak, 13. februar 2018.
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača na koje računa za mečeve sa Nemačkom i Austrijom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine. Na spisku nema povređenog Milana Mačvana, kao ni Vladimira Lučića, Nikole Rebića i Boriše Simanića.... »

Đorđević skratio spisak za Nemačku i Austriju

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
BEOGRAD: Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đordević saopštio je konačan spisak košarkaša za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svetsko prventsvo u Kini 2019. godine.
U odnosu na prethodni spisak nema petorice košarkaša, povređenog kapitena Milana Mačvana, Vladimira Lučića, Nikole Revića, Boriše Simanića i Stefana Lazarevića, dok je naknadni poziv dobio Stevan Jelovac. Na spisku od 16 igrača... »

Đorđević skratio spisak za Nemačku i Austriju, pozvan Jelovac

Sportski žurnal utorak, 13. februar 2018.
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je konačan spisak košarkaša za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za SP u Kini 2019. godine
U odnosu na prethodni spisak nema petorice košarkaša, povređenog kapitena Milana Mačvana, Vladimira Lučića, Nikole Rebića, Boriše Simanića i Stefana Lazarevića, dok je naknadni poziv dobio Stevan Jelovac. Na spisku od 16 igrača... »

Đorđevićev tim za Nemačku i Austriju

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Selektor košarkaša Srbije saopštio je spisak igrača na koje računa u predstojeća dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. "Precrtano" pet imena, dodato jedno
Foto: MN Press Košarkaši Srbije gostovaće Nemačkoj i Austriji 23. i 25. februara u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine. Selektor Aleksandar Đorđević objavio je spisak igrača na koje računa za te utakmice. On je... »

Đorđević skratio spisak za Nemačku i Austriju: Bez petorice, pozvan Jelovac

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
U odnosu na prethodni spisak nema Mačvana, Lučića, Rebića, Simanića i Lazarevića. Okupljanje je zakazano za 19. februar
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je konačan spisak košarkaša za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svetsko prventsvo u Kini 2019. godine. U odnosu na prethodni spisak nema petorice... »

Mundobasket 2019: Jovke i Radulja predvode 'Orlove', debi Jelovca

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Mundobasket 2019: Jovke i Radulja predvode 'Orlove', debi Jelovca
Selektor Srbije Aleksandar Đordević saopštio je konačan spisak igrača za gostovanja Nemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svetsko prventsvo u Kini 2019.
U odnosu na prethodni spisak nema petorice košarkaša – povređenog kapitena Milana Mačvana, Vladimira Lučića, Nikole Rebića, Boriše Simanića i Stefana Lazarevića, dok je naknadni poziv dobio Stevan Jelovac. Okupljanje je zakazano... »

Uz kapitena otpala još četvorica: Đorđević odredio "orlove" za nastavak kvalifikacija za Mundobasket

Blic sport utorak, 13. februar 2018.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je na 16 imena spisak igrača za dve februarske utakmice "drugog prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Košarkaška reprezentacija Srbije Na spisku za mečeve sa Nemačkom i Austrijom su: Stefan Jović (Bajern) Stefan Peno (Alba) Ilija Đoković (Borac Čačak) Milenko Tepić (Brindizi) Aleksa... »

Đorđević saopštio konačan spisak - Otpala četvorica, zamena za Mačvana iz Rusije

Sportske.net utorak, 13. februar 2018.
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je konačan spisak igrača na koje računa za predstojeće duele sa Nemačkom i Austrijom.
Reprezentacija Srbije u februaru igra dve kvalifikacione utakmice za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kini, a selektor Aleksandar Đorđević saopštio je krajem januara preliminarni spisak na kojem nije bilo igrača iz NBA i Evrolige.... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Jokić i Denver gaze, Badi "kraljevima" sačuvao krune

Mondo  pre 44 minuta  još 5 povezanih

AO: Barti izbacila Šarapovu, a Kolins Kerber

Beta  pre 40 minuta  još 5 povezanih

Ekskluzivno: Irska humanitarka i pisac: Kosovo u rukama međunarodnih kriminalaca

Večernje novosti  pre 39 minuta  još 3 povezane

Rusija: Američki razarač ne može da ostane duže od 21 dana, evo i zašto

Večernje novosti  pre 11 sati  još 3 povezane
©2018 Netmark d.o.o.