Povezane vesti
Prvo idem Divnu da otmem, a onda i njenu ćerku! Prvi muž učesnice Zadruge otkrio kako planira da upadne u rijaliti!
Telegraf 13.02.2018
- Nijedna starleta, pevačica nikada nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi - ubeđen je Almir Asanović. Almir Asanović, prvi muž Divne DNK, došao je juče iz Novog Miloševa došao u Beograd, da bi, kako tvrdi, oteo bivšu ženu iz Zadruge. Ukućani… »
Teodorina majka otkrila zašto je sinu promenila ime, i kako se on prvo zvao! (VIDEO)
Telegraf 13.02.2018
- Trebao je da krene tamo u prvi razred, ja prebacim drugo ime, a i deca ga za*ebavala i ja kažem, baš me briga - objašnjavala je Goca zašto je promenila ime svom sinu. Gordana Džehverović je u razgovoru sa Milanom Miloševićem otkrila detalje iz… »
Sve pucalo! Goga Sekulić se pojavila samo u korsetu, ogromne grudi joj bežale, muškarci zanemeli (foto)
Telegraf 13.02.2018
Goga Sekulić se na nastupu u Beogradu pojavila u interesantnom izdanju. Pevačica Goga Sekulić je sinoć nastupila u jednom beogradskom klubu, i privukla je veliku pažnju svojom odećom, što i ne čudi budući da se na bini pojavila samo u seksi korsetu… »
Vesti dana »

Građani Novog Sada prefarbavaju ono što su aktivisti SNS bojili po fasadama
Danas pre 37 minutajoš 33 povezane

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih

Konaković optužio Dodika da je "ruski protektor, nacionalista i rasista"
NIN pre 46 minutajoš 14 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 3 satajoš 13 povezanih