Povezane vesti
Prvo idem Divnu da otmem, a onda i njenu ćerku! Prvi muž učesnice Zadruge otkrio kako planira da upadne u rijaliti!
Telegraf 13.02.2018
- Nijedna starleta, pevačica nikada nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi - ubeđen je Almir Asanović. Almir Asanović, prvi muž Divne DNK, došao je juče iz Novog Miloševa došao u Beograd, da bi, kako tvrdi, oteo bivšu ženu iz Zadruge. Ukućani… »
Teodorina majka otkrila zašto je sinu promenila ime, i kako se on prvo zvao! (VIDEO)
Telegraf 13.02.2018
- Trebao je da krene tamo u prvi razred, ja prebacim drugo ime, a i deca ga za*ebavala i ja kažem, baš me briga - objašnjavala je Goca zašto je promenila ime svom sinu. Gordana Džehverović je u razgovoru sa Milanom Miloševićem otkrila detalje iz… »
Sve pucalo! Goga Sekulić se pojavila samo u korsetu, ogromne grudi joj bežale, muškarci zanemeli (foto)
Telegraf 13.02.2018
Goga Sekulić se na nastupu u Beogradu pojavila u interesantnom izdanju. Pevačica Goga Sekulić je sinoć nastupila u jednom beogradskom klubu, i privukla je veliku pažnju svojom odećom, što i ne čudi budući da se na bini pojavila samo u seksi korsetu… »
Vesti dana »
Krunićeva i Danilina u četvrtfinalu Australijan opena u konkurenciji dublova
RTS pre 2 minutajoš 15 povezanih
Aleksandra Krunić ruši sve pred sobom na AO: Srpkinja u četvrtfinalu dubla, pale domaće miljenice!
Telegraf pre 2 satajoš 10 povezanih
Drugi dan vikenda u znaku oblaka i kiše – olujni vetar u košavskom području
RTS pre 2 satajoš 6 povezanih
Vaterpolisti Srbije večeras protiv selekcije Mađarske u finalu EP
Radio 021 pre 42 minutajoš 1 povezana