Povezane vesti
Vučić: Srbija je platila visoku cijenu ekstremnog nacionalizma
Slobodna Evropa 13.02.2018
Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić napisao je u komentaru za utjecajni Politico kako sada zna da je njegova zemlja platila visoku cijenu ekstremnog nacionalizma, prenose agencije. Vučić je naveo da su ratovi na Balkanu ostavili više od… »
Vučić u autorskom tekstu za "Politiko": Srbija je zbog nacionalističkih ispada platila visoku cenu
Telegraf 13.02.2018
Zapadni Balkan je iz prve ruke osetio destruktivne efekte nacionalizma, tvrdi predsednik Srbije. Budućnost Balkana danas izgleda mnogo svetlije nego što bi mnogi predvideli pre dve decenije, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u autorskom… »
Žena koja je obolela u ratu i čije je selo spaljeno, ima penziju od 15.000 dinara. Tražila je pomoć od Vučića, a on joj…
Telegraf 13.02.2018
Tragična priča nesrećne žene nije prošla neprimećeno, a predsednik Vučić joj je obećao pomoć. - Bolesna sam, muž mi ne radi, živimo od moje penzije koja iznosi 900 kuna (15.000 dinara), pomozite mi, molim vas - zavapila je nesrećna žena kroz… »
Vesti dana »
Iran ocenio Trampov plan "skandaloznim": Teheran pominje prisilno raseljavanje Palestinaca iz Pojasa Gaze iako je iz Vašingtona to negirano
Kurir pre 51 minutajoš 30 povezanih
Jokić bez tripl-dabla, ali je i tako dominirao: Denver lako savladao Nju Orleans
Euronews pre 39 minutajoš 21 povezana
'Od sada će ženski sport biti samo za žene': Nova Trampova naredba
BBC News pre 1 satjoš 7 povezanih
Železnička stanica zatvorena zbog opasnosti po život, a žena ostavljena da živi na njoj
Nova ekonomija pre 2 satajoš 1 povezana
Inženjer Dašić o slučaju nadstrešnica: Sve odzvanja od korupcije, došli smo na nivo "Bele lađe"
Radio 021 pre 39 minutajoš 1 povezana