Rusija od sutra zabranjuje uvoz krušaka iz Srbije

Sramota: Rusija od srede zabranjuje uvoz krušaka iz Srbije

Kurir utorak, 13. februar 2018.
Rusija od srede uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije, objavljeno je na sajtu Ruske službe za fitosanitarni nadzor. Iz ove službe navode da su Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja Srbije više puta prijavljivali da su zabrinuti zbog kvaliteta krušaka iz Srbije, prenosi "Sputnjik".... »

Rusija od sutra zabranjuje uvoz krušaka iz Srbije

Radio 021 utorak, 13. februar 2018.
Rusija od srede uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije, objavljeno je na sajtu Ruske službe za fitosanitarni nadzor.
Iz ove službe navode da su Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja Srbije više puta prijavljivali da su zabrinuti zbog kvaliteta krušaka iz Srbije, prenosi "Sputnjik". "Ruska služba za fitosanitarni nadzor od... »

Rusija blokira uvoz iz Srbije: Prijavljivali da su zabrinuti

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Rusija blokira uvoz iz Srbije: Prijavljivali da su zabrinuti
Ruska služba za fitosanitarni nadzor „Roseljhoznadzor“ zabranila od 14. februara uvoz srpskih krušaka.
Zabrana podrazumeva i uvoz kroz trecĚ�e zemlje, navodi se na sajtu službe. "Roseljhoznadzor" je naveo da je više puta srpskoj Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja prijavljivao da je zabrinut zbog problema sa... »

Rusi stopirali uvoz kruške iz Srbije

Glas Zapadne Srbije utorak, 13. februar 2018.
Ruska služba za fitosanitarni nadzor "Roseljhoznadzor“ zabranila je od 14. februara uvoz srpskih krušaka, uključujući i kroz treće zemlje, navodi se na sajtu službe. "Roseljhoznadzor“ je naveo da je više puta srpskoj Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja prijavljivao da je... »

Rusija zabranila uvoz krušaka iz Srbije

SEEbiz utorak, 13. februar 2018.
MOSKVA - Rusija od srede uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije, objavljeno je na sajtu Ruske službe za fitosanitarni nadzor, a prenosi Srna.
Iz ove službe navode da su Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja Srbije više puta prijavljivali da su zabrinuti zbog kvaliteta kruške iz Srbije, prenosi „Sputnjik". „Ruska služba za fitosanitarni nadzor od srede... »

Rusi stopirali uvoz kruške iz Srbije

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Ruska služba za fitosanitarni nadzor "Roseljhoznadzor“ zabranila je od 14. februara uvoz srpskih krušaka, uključujući i kroz treće zemlje, navodi se na sajtu službe.
Foto: MONDO/Goran Sivački "Roseljhoznadzor“ je naveo da je više puta srpskoj Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja prijavljivao da je zabrinut zbog problema sa kvalitetom ove sorte iz Srbije, prenosi "... »

Rusija zabranila uvoz krušaka iz Srbije

Danas utorak, 13. februar 2018.
Rusija od srede uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije, objavljeno je na sajtu Ruske službe za fitosanitarni nadzor, a prenosi Srna.
Iz ove službe navode da su Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja Srbije više puta prijavljivali da su zabrinuti zbog kvaliteta kruške iz Srbije, prenosi „Sputnjik“. „Ruska služba za fitosanitarni nadzor od srede... »

Rusija uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
„Roseljhoznadzor“ naveo da je više puta srpskoj Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja prijavljivao da je zabrinut zbog problema sa kvalitetom ove sorte iz Srbije
RUSKA služba za fitosanitarni nadzor „Roseljhoznadzor“ zabranio od 14. februara uvoz srpskih krušaka, uključujući i kroz treće zemlje, navodi se na sajtu službe. „Roseljhoznadzor“ je naveo da je više puta srpskoj Nacionalnoj... »

Rusija od sutra uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije

Nova ekonomija utorak, 13. februar 2018.
Rusija od srede uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije, objavljeno je na sajtu Ruske službe za fitosanitarni nadzor. Iz ove službe navode da su Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja Srbije više puta prijavljivali da su zabrinuti zbog kvaliteta kruške iz Srbije, prenosi Sputnjik.... »

Rusija zabranila uvoz srpskih krušaka

Vesti online utorak, 13. februar 2018.
Ruska služba za fitosanitarni nadzor "Roseljhoznadzor" zabranio od 14. februara uvoz srpskih krušaka, uključujući i kroz treće zemlje, navodi se na sajtu službe.
"Roseljhoznadzor" je naveo da je više puta srpskoj Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja prijavljivao da je zabrinut zbog problema sa kvalitetom ove sorte iz Srbije. "Roseljhoznadzor od 14. februara 2018. godine... »

Partizan odbacio navode o umešanosti u nameštanje utakmice

Beta  pre 21 minut  još 22 povezane

Erdogan: Policija tražila toksične materijale u konzulatu

RTS  pre 44 minuta  još 22 povezane

Uhapšena u Žablju zbog ubistva nevenčanog supruga

RTV  pre 1 sat  još 18 povezanih

Zvaničnici o izjavi Skota: Kosovo nije nezavisno

RTV  pre 27 minuta  još 17 povezanih

Terzić: Utakmica za treniranje motivacije

Vesti online  pre 1 sat  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.