WTA Doha: Kraj za Krunićevu na startu

WTA Doha: Kraj za Krunićevu na startu

Vesti online utorak, 13. februar 2018.
Aleksandra Krunić zaustavljena je već na startu turnira u Dohi pošto je bolja od nje bila Barbora Stricova iz Češke 6:4, 6:4.
Meč je trajao sat i 41 minut, a Stricova je ostvarila i drugu pobedu iz isto toliko međusobnih susreta. Ona je u oba seta napravila po jedan brejk što joj je bilo dovoljno za pobedu. U drugom setu je Krunićeva pri vođstvu 3:2... »

Doha - Kraj za Aleks Krunić

Sportske.net utorak, 13. februar 2018.
Naša najbolja teniserka nije imala uspešan nastup na turniru u Dohi.
Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je danas učešće na turniru u Dohi pošto je u prvom kolu izgubila od Barbore Stricove iz Česke sa 4:6, 4:6. Krunić je u oba seta prepustila protivnici po jedan brejk, što je Stricovoj... »

Krunićeva brzo ispraćena iz Dohe

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Krunićeva brzo ispraćena iz Dohe
Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće na turniru u Dohi pošto je u prvom kolu izgubila od Barbore Stricove iz Česke sa 4:6, 4:6.
Krunićeva je u oba seta prepustila protivnici po jedan brejk, što je Stricovoj bilo dovoljno da prodje u naredno kolo. Meč je trajao sat i 40 minuta, a Stricova je tako upisala drugu pobedu u isto toliko međusobnih duela protiv... »

Krunićeva eliminisana sa turnira u Dohi

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je danas učešće na turniru u Dohi pošto je u prvom kolu izgubila od Barbore Stricove iz Česke sa 4:6, 4:6
Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je danas učešće na turniru u Dohi pošto je u prvom kolu izgubila od Barbore Stricove iz Česke sa 4:6, 4:6. Krunić je u oba seta prepustila protivnici po jedan brejk, što je Stricovoj... »

Aleksandra Krunić eliminisana s turnira u Dohi

Sportski žurnal utorak, 13. februar 2018.
Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće na turniru u Dohi pošto je u prvom kolu izgubila od Barbore Stricove iz Česke sa 4:6, 4:6
Krunićeva je u oba seta prepustila protivnici po jedan brejk, što je Stricovoj bilo dovoljno da prođe u naredno kolo. Meč je trajao sat i 40 minuta, a Stricova je tako upisala drugu pobedu u isto toliko međusobnih duela protiv... »

Krunićeva poražena na startu turnira u Dohi

Blic sport utorak, 13. februar 2018.
Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće na startu turnira u Dohi, pošto je poražena od Čehinje Barbore Stricove sa 6:4, 6:4.
Foto: TSS / Promo Meč je trajao sat i 41 minut, a Stricova je bila ubedljivija u oba seta, u kojima je napravila po brejk viška i na kraju došla do sigurnog trijumfa. Srpska 24-godišnja teniserka se nalazi na 47. mestu rang... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.