Povezane vesti
Ako sam ja obična igračica, onda si ti običan narkoman: Jelena Krunić žestoko popljuvala Darka Lazića! (VIDEO)
Svet & Skandal 13.02.2018
Jelena Krunić osula je paljbu po Darko Laziću. Da nema ni malo lepo mišljenje o pevaču, učesnica “Zadruge” je otkrila svojim cimerkama, Ani Korać i Kristini Kiji Kockar. “Banjavao mi on gajbi sa mojim drugom, pravio se pametan i fin. Nešto se tu desilo u… »
"On je običan narkoman,: Non-stop je išao u wc" Učesnica "Zadruge" otkrila šokante detalje o Darku Laziću
Blic 13.02.2018
Učesnica "Zadruge" i skandal majstor Jelena Krunić odlučila je da iznese informacije o Darku Laziću za koje je malo ko zna. Na to što je ispričala sinoć u rijalitiju, podstakla ju je opaska koju je pevač izgovorio gostujući u emisiji "Ami Dži šou" pre… »
Vesti dana »
Tramp poklonio Siju skulpturu beloglavog orla: 'Nikad se nismo bolje slagali'
BBC News pre 32 minutajoš 29 povezanih
Američki ambasador pri UN kritikovao sve koji su napustili salu tokom Netanjahuovog govora
Radio 021 pre 22 minutajoš 18 povezanih
"Naravno da sam pevao 'Bože pravde'": Jovanović je selektor Grčke i dugo nije bio emotivniji nego nakon gostovanja Srbiji
Nova pre 2 minutajoš 33 povezane
Šta se dešava sa 6.000 dinara ako ih ne podignete: Kome novac ostaje trajno, a kome preti gubitak pomoći?
Dnevnik pre 12 minutajoš 8 povezanih