Povezane vesti

Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić

Blic pre 8 dana
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je noćas zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i budućnost odnosa dveju zemalja.
Ona je, u Dnevniku zagrebačke TV Nova rekla da od predsednika Srbije nije tražila nikakva obećanja, niti je od njega očekivala izvinjenje i istakla: "Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić. Apsolutno i definitivno!"... »

Vučić: Poseta Kitarović pre leta

Danas pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak uveče RTS da će se najvažniji rezultati njegove posete Hrvatskoj ogledati u poboljšanju položaja Srba u Hrvatskoj, kao i Hrvata u Srbiji, pre svega u Vojvodini, a najavio je i da bi pre leta hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović trebalo da poseti Beograd.
Vučić je, sumirajući posetu zvaničnom Zagrebu, izrazio nadu da će položaj srpske zajednice u Hrvatskoj biti drugačiji, jer je sada video da se plaše i ne smeju da iznesu svoje mišljenje. Na komentare da se u Saboru danas moglo... »

Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić; Plenković: Nema toplo-hladno

Večernje novosti pre 9 dana
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je večeras zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je večeras zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da... »

Kitarović: Razgovor sa evropskim Vučićem

Danas pre 9 dana
Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić, rekla je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović TV Nova i istakla da je sa predsednikom Srbije razgovarala kako pomoći našim narodima i našim državama i dodala da nije očekivala od Vučića „izvinjenje za njegove pročetničke govore iz sredine 90. ocenjujući da izvinjenja mogu biti samo reči.
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u Dnevniku Nove TV izjavila je da prilikom posete srpskog predsednika Aleksandra Vučića nije očekivala izvinjenja za njegove pročetničke govore iz sredine devedesetih. “Nisam... »

Kitarović: Srbija u EU je inters Hrvatske

Danas pre 9 dana
Hrvatska je članica Evropske unije (EU) i NATO, a članstvo Srbije u EU je i hrvatski ineters, izjavila je danas u Zagrebu predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i zahvalila se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što se odazvao njenom pozivu da poseti Hrvatsku.
U ova dva dana uprkos svemu što smo čuli, a verujem predsedniče Vučiću da delite sa mnom mišljenje, da, što vas ne ubije to vas ojača, verujemo da smo raspravili pitanja od važnosti za obe države i narode, izjavila je Kitarović... »
©2018 Netmark d.o.o.