Nesreća na putu Melenci – Kumane: Jedna osoba poginula

Nesreća na putu Melenci – Kumane: Jedna osoba poginula

Dnevnik sreda, 14. februar 2018.
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 13. februara, oko 17.20 časova, na putu između Melenaca i Kumana, saopštila je Policijska uprava u Zrenjaninu.
Do saobraćajne nesreće je došlo kada je automobil marke ''opel'', kojim je upravljao pedesetšestogodišnji vozač iz Novog Bečeja, udario u kombi. Vozač automobila je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a vozač kombija... »

Automobil udario u kombi: Na putu između Melenaca i Kumana poginuo vozač (foto)

Blic sreda, 14. februar 2018.
Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se desila nešto posle 17 časova na putu između Melenaca i Kumana.
Do saobraćajne nesreće je došlo, kako nezvanično kažu u zrenjaniskoj policiji, kada je automobil marke “opel“ kojim je upravljao pedesetšestogodišnji vozač iz Novog Bečeja udario u kombi. Vozač automobila je od zadobijenih... »

Udes u melencima: Sudar automobila i kombija, poginula žena

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Jedna osoba poginula je večeras u saobraćajnoj nesreći na putu između Melenaca i Kumana, saopštila je policijska uprava Zrenjanina
Jedna osoba poginula je večeras u saobraćajnoj nesreći na putu između Melenaca i Kumana, saopštila je policijska uprava Zrenjanina. Do saobraćajne nesreće je došlo oko 17.20, kada je automobil marke Opel kojim je upravljao... »
©2019 Netmark d.o.o.