Povezane vesti

Dodik: Salkiću će sledeći put plata možda biti smanjena i više

Blic sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da će potpredsedniku Srpske Ramizu Salkiću zbog rada protiv republičkih institucija plata biti smanjena 20 odsto, a sledeći put možda i više.
Dodik je naglasio da se lažima i tendencioznim vestima, kako to čini Salkić, ne može uporno raditi protiv institucija i organa Srpske. - Ne može se širiti priča o nekoj militarizaciji koja uopšte ne postoji. Salkić je i ranije... »

Salkić: Dodik me nije birao, za one koji jesu radiću bez plate

Blic sreda, 14. februar 2018.
Milorad Dodik mora da zna da Ramiz Salkić nije čovek koji se kupuje i prodaje. Odgovor je ovo potpredsendika RS na tvrdnje Milorada Dodika, predsednika Srpske da je naložio da se Salkiću za 20 odsto umanji osnovna plata, zbog, kako je naveo, iznošenja "notornih neistina koje nanose nemjerljivu štetu ugledu RS, iz čijeg budžeta potpredsednik RS prima platu".
Salkić je Dodiku poručio da mora da zna da on nije taj koji ga je birao, niti taj koji će određivati za koju će platu raditi. - Mene su birali građani, i kada su oni u pitanju, dosledno i verodostojno ću braniti njihove interese... »

Dodik umanjio platu potpredsedniku Srpske za 20 odsto

Blic sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je naložio donošenje rešenja o utvrđivanju osnova plate kojim je potpredsedniku Srpske Ramizu Salkiću umanjena plata za 20 odsto, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike.
U saopštenju se navodi da je odluka donesena "zbog Salkićevog iznošenja notornih neistina koje nanose nemerljivu štetu ugledu Republike Srpske, iz čijeg budžeta potpredsednik Salkić prima platu". Salkić je ranije danas za... »
©2018 Netmark d.o.o.