Povezane vesti

Haradinaj dočekao crnogorskog premijera u Prištini

Politika 14.02.2018
PRIŠTINA - Premijer Crne Gore Duško Marković stigao je danas u Prištinu gde ga je na aerodromu dočekao potpredsednik kosovske vlade Fatmir Ljimaj, prenosi RTK na srpskom jeziku. Navodi se da je sa Markovićem u delegaciji i crnogorski ministar… »

Premijer Crne Gore stigao u Prištinu: Nemamo problem sa Kosovom

Vesti online 14.02.2018
Premijer Crne Gore Duško Marković stigao je danas u Prištinu gde ga je na areodromu dočekao predsednik kosovske vlade Fatmir Ljimaj, prenosi RTK na srpskom jeziku. Navodi se da je sa Markovićem u delegaciji i crnogorski ministar unutrašnjih poslova… »

Marković stigao u Prištinu, razgovarao sa Haradinajem

RTV 14.02.2018
PRIŠTINA - Premijer Crne Gore Duško Marković stigao je danas u Prištinu gde ga je na aerodromu dočekao predsednik kosovske vlade Fatmir Ljimaj, prenosi RTK na srpskom jeziku. Navodi se da je sa Markovićem u delegaciji i crnogorski ministar… »

Premijer Crne Gore stigao u Prištinu, dočekao ga Haradinaj

Blic 14.02.2018
Premijer Crne Gore Duško Marković stigao je danas u Prištinu gde ga je na areodromu dočekao potresednik kosovske vlade Fatmir Ljimaj, prenosi RTK na srpskom jeziku. Navodi se da je sa Markovićem u delegaciji i crnogorski ministar unutrašnjih poslova… »

Premijer Crne Gore od sutra u poseti samoproglašenom Kosovu

Blic 13.02.2018
Predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće sutra i u četvrtak, 15. februara, u zvaničnoj poseti samoproglašenom Kosovu. Iz crnogorske Vlade saopšteno je da će poseta biti prilika za dalje produbljivanje saradnje definisanjem konkretnih… »

Premijer CG na Kosovu

Danas 13.02.2018
Crnogorski premijer Duško Marković boraviće iduća dva dana u zvaničnoj poseti Kosovu, gde će se sastati sa najvišm državnim zvaničnicima, prenosi Radio Slobodna Evropa. Vlada je saopštila da će Marković na Kosovu boraviti na poziv kosovskog… »

Vesti dana »