Povezane vesti

Vučić: 2025. nije sveto pismo, ali želimo u EU do tog datuma

Dnevnik sreda, 14. februar 2018.
BEOGRAD: Presednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU.
On je na pres konferenciji preneo da je sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije Zigmarom Gabrijelom razgovarao o obavezama koje Srbija ima na putu ka EU, za šta ima podršku Nemačke. Ukazao je, na zajedničkoj konferenciji... »

Vučić: rešenje sa Prištinom je težak zadatak

Politika sreda, 14. februar 2018.
Posle razgovora sa predsednikom Srbije, nemački vicekancelar Zigmar Gabrijel poručio je da Srbija ne može sama da stabilizuje region, ali da bez nje nema stabilnosti u regionu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi Srbija, iako 2025. godina nije Sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU. Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa nemačkim vicekancelarom i... »

Vučić: 2025. nije sveto pismo, ali želimo u EU do tog datuma

RTV sreda, 14. februar 2018.
RTV: Vučić: 2025. nije sveto pismo, ali želimo u EU do tog datuma
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU. On je na pre konferenciji preneo da je sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije Zigmarom Gabrijelom razgovarao o obavezama koje Srbija ima na putu ka EU, za šta ima podršku Nemačke.
Ukazao je, na zajedničkoj konferenciji za štampu, da se radi o tri oblasti: "Prva je očuvanje mira i regionalne stabilnosti. Druga, rešavanje problema sa Prištinom ili, kako bi Nemci rekli, odnosi sa Kosovom. Treće se odnosi na... »

Vučić: Iako 2025. nije sveto pismo, želimo u EU do tog datuma; Gabrijel: Ne sme da se čeka

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Presednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU
BEOGRAD - Presednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU. On je na pres-konferenciji preneo da je sa nemačkim vicekancelarom i... »

Gabrijel: Bez Srbije nema stabilnosti

Danas sreda, 14. februar 2018.
Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel izjavio je danas u Beogradu da sama Srbija ne može da stabilizuje region, ali da bez Srbije nema stabilnosti Zapadnog Balkana.
Ključno je ispunjavanje standarda Evropske unije u vezi nezavisnosti pravosuđa, slobode govora i medija, borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i tu nema kredita ako se želi članstvo u EU, rekao je Gabrijel posle... »

Vučić: Nemačka je pouzdan partner Srbiji

Vesti online sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Nemačka pouzdan partner Srbije. To je partner od kojeg najviše očekujemo, i koji ima čvrst i tvrd stav po nas, ali jeste siguran partner na evropskom putu Srbije, rekao je Vučić na konferenciji za novinare sa vicekancelarom Nemačke Zigmarom Gabrijelom.
Predsednik Srbije je rekao da Srbija i Nemačka imaju 4,4 milijarde evra razmene, da nam je ta zemlja najveći, ali i ubedljivo najznačajniji trgovinski partner. On je ukazao i da nemačke firme u Srbiji zapošljavaju 37.000 ljudi i... »

Vučić: Godina 2025. nije Sveto pismo, ali želimo u EU do tada

RTS sreda, 14. februar 2018.
RTS: Vučić: Godina 2025. nije Sveto pismo, ali želimo u EU do tada
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodi da je Nemačka pouzdan partner Srbije kao i najveći i ubedljivo najznačajniji trgovinski partner. Ističe da bi Srbija, iako 2025 godina, kaže, nije Sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU.
Aleksandar Vučić je naveo da je sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije Zigmarom Gabrijelom razgovarao o obavezama koje Srbija ima na putu ka EU, za šta ima podršku Nemačke. Na zajedničkoj konferenciji za štampu ukazao je... »

Vučić: Nije sveto pismo, ali mi želimo u Uniju 2025. godine; Gabrijel: Rešenje odnosa sa Prištinom u interesu građana

Blic sreda, 14. februar 2018.
Iako 2025. godina nije "sveto pismo", Srbija bi volela da svoj posao završi, i da do tog datuma bude deo Evropske unije (EU), kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
On se danas sastao sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije Zigmarom Gabrijelom, sa kojim je razgovarao o obavezama koje Srbija ima na putu ka EU, za šta ima podršku Nemačke. Prema njegovom viđenju, reč je o tri oblasti.... »

Vučić i Gabrijel: Tri tačke na putu ka EU

Mondo sreda, 14. februar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da na konferenciji za novinare sa vicekancelarom Nemačke Zigmarom Gabrijelom da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU.
On je preneo da je sa nemačkim Gabrijelom razgovarao o obavezama koje Srbija ima na putu ka EU, za šta ima podršku Nemačke. Ukazao je da se radi o tri oblasti: "Prva je očuvanje mira i regionalne stabilnosti. Druga, rešavanje... »

Gabrijel: Srbiji neophodne reforme u vladavini prava i slobodi medija

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
Nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel rekao je da je za članstvo u Evropskoj uniji od središnjeg značaja ispunjavanje evropskih standarda u vladavini prava, nezavisnosti pravosuđa i slobodi štampe.
Gabrijel je na konferenciji za novinare s predsednikom Aleksandrom Vučićem rekao da se Nemačka raduje uspešnom razvoju Srbije tokom vremena dok je Vučić bio premijer i predsednik, ali da treba nastaviti da se radi na reformama... »

Gabrijel: Važno ispuniti standarde u vladavini prava i slobodi štampe. ...

Beta sreda, 14. februar 2018.
Nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel rekao je da je za članstvo u Evropskoj uniji od središnjeg značaja ispunjavanje evropskih standarda u vladavini prava, nezavisnosti pravosudja i slobodi štampe. Gabrijel je na konferenciji za novinare s predsednikom Aleksandrom Vučićem rekao da se... »

Gabrijel: Ne sme da se čeka

Dojče vele sreda, 14. februar 2018.
„Mislim da ne sme da se čeka do 2025, već sada moramo da počnemo radimo da pokažemo da se isplati krenuti ka EU“, rekao je nemački šef diplomatije Zigmar Gabrijel u Beogradu. Balkansku turneju nastavlja posetom Prištini.
Nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel rekao je u Beogradu da je za članstvo u Evropskoj uniji od najvišeg značaja ispunjavanje evropskih standarda u vladavini prava, nezavisnosti pravosuđa i slobodi štampe. On je, na... »

(Foto) Vučić sa šefom nemačke diplomatije: Bez Srbije nema mira i stabilnosti u regionu

Kurir sreda, 14. februar 2018.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa vicekancelarom i ministrom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmarom Gabrijelom. Oni su se sastali u 11 časova u Vili Mir, a nakon sastanka obratili javnosti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tom prilikom rekao da je... »

Vučić: 2025. nije sveto pismo, ključne tri oblasti

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Vučić: 2025. nije sveto pismo, ključne tri oblasti
Beograd -- Presednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU.
On je na pre konferenciji preneo da je sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije Zigmarom Gabrijelom razgovarao o obavezama koje Srbija ima na putu ka EU, za šta ima podršku Nemačke. kazao je, na zajedničkoj konferenciji za... »

Dva visoka zvaničnika EU danas na Kosovu

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
Na Kosovu će danas boraviti generalni direktor za dobrosusedske donose i pregovore o proširenju Evropske komisije Kristijan Danielson i generalni direktor službe za spoljne poslove Evropske komisije Tomas Majer Harting.
Najavljeni su njihovi sastanci s premijerom Ramušom Haradinajem i zajednička konferencija za štampu. Do posete dolazi svega nekoliko dana po usvajanju Strategije Evropske komisije za proširenje EU na Zapadni Balkan. Najviši... »

Vučić sa vicekancelarom Nemačke Gabrijelom

RTS sreda, 14. februar 2018.
RTS: Vučić sa vicekancelarom Nemačke Gabrijelom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa vicekancelarom Nemačke i ministrom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke u Vili "Mir".
Predsednik Srbije i vicekancelar Nemačke, kako je najavljeno, posle sastanka obratiće se... »

Vučić razgovara sa ministrom spoljnih poslova Nemačke

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Vučić razgovara sa ministrom spoljnih poslova Nemačke
Beograd -- Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu. On se danas sastao s predsednikom Srbije.
Aleksandar Vučić i Gabrijel sastali su se danas u Vili Mir. Predsednik Srbije i vicekancelar Nemačke, kako je najavljeno, posle sastanka obratiće se medijima. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić će Gabrijela primiti u zgradi... »

Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel danas u Beogradu

Blic sreda, 14. februar 2018.
Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu, tokom koje će razgovarati sa državnim vrhom Srbije.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se Gabrijelom sastati u Vili Mir, u 11 sati, a izjave za medije su planirane u podne, saopštila je predsednikova služba za saradnju sa medijima. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić će... »

Šef nemačke diplomatije danas u Beogradu

Blic sreda, 14. februar 2018.
Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu, tokom koje će se susresti sa državnim vrhom Srbije.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se Gabrijelom sastati u Vili Mir, u 11 sati, a izjave za medije su planirane u podne, saopštila je predsednikova služba za saradnju sa medijima. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić će... »
©2019 Netmark d.o.o.