Povezane vesti

Vučić: 2025. nije sveto pismo, ali želimo u EU do tog datuma

Dnevnik 14.02.2018
BEOGRAD: Presednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU. On je na pres konferenciji preneo da je sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije… »

Vučić: rešenje sa Prištinom je težak zadatak

Politika 14.02.2018
Posle razgovora sa predsednikom Srbije, nemački vicekancelar Zigmar Gabrijel poručio je da Srbija ne može sama da stabilizuje region, ali da bez nje nema stabilnosti u regionu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi Srbija, iako 2025… »

Vučić: 2025. nije sveto pismo, ali želimo u EU do tog datuma

RTV 14.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU. On je na pre konferenciji preneo da je sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije… »

Gabrijel: Bez Srbije nema stabilnosti

Danas 14.02.2018
Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel izjavio je danas u Beogradu da sama Srbija ne može da stabilizuje region, ali da bez Srbije nema stabilnosti Zapadnog Balkana. Ključno je ispunjavanje standarda Evropske unije u vezi nezavisnosti pravosuđa… »

Vučić: Iako 2025. nije sveto pismo, želimo u EU do tog datuma; Gabrijel: Ne sme da se čeka

Večernje novosti 14.02.2018
Presednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU. BEOGRAD - Presednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo… »

Vučić: Nije sveto pismo, ali mi želimo u Uniju 2025. godine; Gabrijel: Rešenje odnosa sa Prištinom u interesu građana

Blic 14.02.2018
Iako 2025. godina nije "sveto pismo", Srbija bi volela da svoj posao završi, i da do tog datuma bude deo Evropske unije (EU), kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On se danas sastao sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije Zigmarom… »

Vučić: Godina 2025. nije Sveto pismo, ali želimo u EU do tada

RTS 14.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodi da je Nemačka pouzdan partner Srbije kao i najveći i ubedljivo najznačajniji trgovinski partner. Ističe da bi Srbija, iako 2025 godina, kaže, nije Sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog… »

Vučić: Nemačka je pouzdan partner Srbiji

Vesti online 14.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Nemačka pouzdan partner Srbije. To je partner od kojeg najviše očekujemo, i koji ima čvrst i tvrd stav po nas, ali jeste siguran partner na evropskom putu Srbije, rekao je Vučić na… »

Gabrijel: Važno ispuniti standarde u vladavini prava i slobodi štampe. ...

Beta 14.02.2018
Nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel rekao je da je za članstvo u Evropskoj uniji od središnjeg značaja ispunjavanje evropskih standarda u vladavini prava, nezavisnosti pravosudja i slobodi štampe. Gabrijel je na konferenciji za novinare… »

(Foto) Vučić sa šefom nemačke diplomatije: Bez Srbije nema mira i stabilnosti u regionu

Kurir 14.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa vicekancelarom i ministrom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmarom Gabrijelom. Oni su se sastali u 11 časova u Vili Mir, a nakon sastanka obratili javnosti. Predsednik Srbije… »

Gabrijel: Ne sme da se čeka

Dojče vele 14.02.2018
„Mislim da ne sme da se čeka do 2025, već sada moramo da počnemo radimo da pokažemo da se isplati krenuti ka EU“, rekao je nemački šef diplomatije Zigmar Gabrijel u Beogradu. Balkansku turneju nastavlja posetom Prištini. Nemački ministar… »

Gabrijel: Srbiji neophodne reforme u vladavini prava i slobodi medija

Novi magazin 14.02.2018
Nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel rekao je da je za članstvo u Evropskoj uniji od središnjeg značaja ispunjavanje evropskih standarda u vladavini prava, nezavisnosti pravosuđa i slobodi štampe. Gabrijel je na konferenciji za novinare… »

Vučić i Gabrijel: Tri tačke na putu ka EU

Mondo 14.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da na konferenciji za novinare sa vicekancelarom Nemačke Zigmarom Gabrijelom da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU. On je preneo da je… »

Vučić: 2025. nije sveto pismo, ključne tri oblasti

B92 14.02.2018
Beograd -- Presednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi Srbija, iako 2025. nije sveto pismo, volela da svoj posao završi i da do tog datuma bude deo EU. On je na pre konferenciji preneo da je sa nemačkim vicekancelarom i šefom diplomatije… »

Dva visoka zvaničnika EU danas na Kosovu

Novi magazin 14.02.2018
Na Kosovu će danas boraviti generalni direktor za dobrosusedske donose i pregovore o proširenju Evropske komisije Kristijan Danielson i generalni direktor službe za spoljne poslove Evropske komisije Tomas Majer Harting. Najavljeni su njihovi sastanci s… »

Vučić razgovara sa ministrom spoljnih poslova Nemačke

B92 14.02.2018
Beograd -- Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu. On se danas sastao s predsednikom Srbije. Aleksandar Vučić i Gabrijel sastali su se danas u Vili Mir. Predsednik Srbije i… »

Vučić sa vicekancelarom Nemačke Gabrijelom

RTS 14.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa vicekancelarom Nemačke i ministrom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke u Vili "Mir". Predsednik Srbije i vicekancelar Nemačke, kako je najavljeno, posle sastanka obratiće se medijima.… »

Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel danas u Beogradu

Blic 14.02.2018
Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu, tokom koje će razgovarati sa državnim vrhom Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se Gabrijelom sastati u Vili Mir, u 11 sati, a izjave za… »

Šef nemačke diplomatije danas u Beogradu

Blic 14.02.2018
Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu, tokom koje će se susresti sa državnim vrhom Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se Gabrijelom sastati u Vili Mir, u 11 sati… »

Vesti dana »