Povezane vesti

Današnjim tinejdžerima Fejsbuk nije zanimljiv! Polako se pretvara u društvenu mrežu za stare!

Srbija danas sreda, 14. februar 2018.
Istraživanje pokazalo.
Fejsbuk je postao društvena mreža za starije osobe, pokazalo je poslednje istraživanje. Tinejdžeri sve više napuštaju mrežu Marka Zakerberga dok je sve više onih preko 55 godina. Procenjuje se da će Fejsbuk u Velikoj Britaniji u ovoj godini imati 2,2 miliona redovnih... »

Facebook gubi, a Snapchat privlači mlađe korisnike

N1 Info sreda, 14. februar 2018.
Facebook je i dalje najpopularnija društvena mreža u Sjedinjenim Američkim Državama, ali populacija mlađa od 25 godina sve se više okreće mreži Snapchat, navodi eMarketer i predviđa nastavak pada korisnika Facebooka.
U 2018. broj korisnika Facebooka u SAD trebalo bi da padne za 5,6 odsto u starosnoj grupi od 12 do 17 godina, odnosno za 5,8 odsto u grupi između 18 i 24 godine. "Ovo je prvi put da eMarketer predviđa pad korišćenja Facebooka kod... »

Tinejdžerima Facebook više nije zanimljiv

Vesti online sreda, 14. februar 2018.
Facebook je postao društvena mreža za starije osobe, pokazalo je poslednje istraživanje. Tinejdžeri sve više napuštaju mrežu Marka Zakerberga dok je sve više onih preko 55 godina.
Procenjuje se da će Facebook u Velikoj Britaniji u ovoj godini imati 2,2 miliona redovnih korisnika između 12 i 17 godina, 4,5 miliona korisnika između 18 i 24 godine, što znači da se broj korisnika u odnosu na prošlu godinu... »
©2018 Netmark d.o.o.