Povezane vesti

Zoi: Vetar nastavlja da pravi probleme, evakuisana i publika

Press sreda, 14. februar 2018.
Takmičenje u biatlonu za žene, koje je trebalo da se održi na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, otkazano je zbog vetra.
Foto:B92.net Odlaganje je bilo neophodno jer bi jak vetar otežavao takmičarima da pucaju. Događaj je odložen za četvrtak i održaće se pre muškog biatlona. Vetar predstavlja veliki problem od početka Igara u Pjongčangu, a... »

ZOI: Vetar nastavlja da pravi probleme, evakuisana i publika

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: ZOI: Vetar nastavlja da pravi probleme, evakuisana i publika
Takmičenje u biatlonu za žene, koje je trebalo da se održi na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, otkazano je zbog vetra.
Odlaganje je bilo neophodno jer bi jak vetar otežavao takmičarima da pucaju. Događaj je odložen za četvrtak i održaće se pre muškog biatlona. Vetar predstavlja veliki problem od početka Igara u Pjongčangu, a prethodno je u sredu... »

Vetar pravi probleme: Otkazan i biatlon u Pjongčangu, publika evakuisana

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Takmičenje za žene koje je trebalo da se održi danas je otkazano zbog vetra. Zbog bezbednosti su demontirani i šatori oko olimpijskog parka
Takmičenje u biatlonu za žene, koje je danas trebalo da se održi na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, otkazano je zbog vetra.Odlaganje je bilo neophodno jer bi jak vetar otežavao takmičarima da pucaju. Događaj je odložen... »

Vetar vlada u Pjongčangu

Mozzart sport sreda, 14. februar 2018.
Odložena trka ženskog slaloma i nastup srpske predstavnice na ZOI. U četvrtak na stazama Ignjatovićeva, Vukićević i Stevović
Trka ženskog slaloma na Zimskim olimpijskim igrama koja je bila na programu jutros, zbog jakog vetra i magle je odložena za petak, 16. februar sa početkom u 02.00 po srednjoevropskom vremenu. Nakon konačne odluke sudija da trka... »

Slalom odložen zbog vetra i magle, Ignjatović se dobro oseća

Sportski žurnal sreda, 14. februar 2018.
Nevena Ignjatović će se prethodno, u noći između srede i četvrtka, takmičiti u veleslalomu
Zbog jakog vetra i magle odloženo je današnje takmičenje u slalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, u kojem je trebalo da nastupi skijašica Nevena Ignjatović iz Srbije. Ignjatović je posle te odluke izjavila da se... »

ZOI: Odložen slalom i nastup Ignjatovićeve

Vesti online sreda, 14. februar 2018.
Na Zimskim olimpijskim igrama u Pjončangu, zbog loših vremenskih uslova, odloženo je takmičenje u slalomu za skijašice, pa je odložen nastup i srpske reprezentativke Nevene Ignjatović.
Snažan vetar, koji je dostizao brzinu i do 90 kilometara na sat, odložio je program za petak, kada bi trebalo prva trka da se vozi u dva sata iza ponoći, a druga od 05.15 po srednjeevropskom vremenu. Ignjatović će u noći između... »

Skijaši još čekaju, Nevena raspoložena

Mondo sreda, 14. februar 2018.
Zbog jakog vetra i magle odloženo je takmičenje u slalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
Time je odložen i nastup srpske skijašice Nevene Ignjatović, koja je trebalo da se takmiči u slalomu. Ignjatović je posle odluke organizatora izjavila da se odlično oseća, da su joj "super delovali staza, postavka i teren", a... »

Slalom odložen zbog vetra i magle

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
Zbog jakog vetra i magle odloženo je današnje takmičenje u slalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, u kojem je trebalo da nastupi skijašica Nevena Ignjatović iz Srbije.
Ignjatović je posle te odluke izjavila da se "oseća super u smislu skijanja", da joj je "super delovala staza, postavka i teren i sneg", a problem su bili "jaki naleti vetra, tako da trka ne bi bila fer", a zatim se spustila... »

ZOI: Snažan vetar i magla odložili slalom i Nevenin nastup

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: ZOI: Snažan vetar i magla odložili slalom i Nevenin nastup
Zbog loših vremenskih uslova odloženo je takmičenje u slalomu za skijašice u Pjongčangu, odnosno naše reprezentativke Nevene Ignjatović.
Snažan vetar, koji je dostizao brzinu i do 90 kilometara na čas, odložio je program za petak, kada bi trebalo prva trka da se vozi u dva sata iza ponoći, a druga od 05.15 po srednjeevropskom vremenu. Nevena je posle te odluke... »

ZOI: Odložen slalom i nastup Ignjatovićeve

Dnevnik sreda, 14. februar 2018.
PJONČANG: Na Zimskim olimpijskim igrama u Pjončangu, zbog loših vremenskih uslova, danas je odloženo takmičenje u slalomu za skijašice, pa je odložen nastup i srpske reprezentativke Nevene Ignjatović.
Snažan vetar, koji je dostizao brzinu i do 90 kilometara na sat, odložio je program za petak, kada bi trebalo prva trka da se vozi u dva sata iza ponoći, a druga od 05.15 po srednjeevropskom vremenu. Ignjatović će u noći između... »

Novo odlaganje: Nevena Ignjatović još čeka nastup na zoi

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Zbog loših vremenskih uslova i jakog vetra koji je dostizao brzinu od 90 kilometara na čas u Pjongčangu je spust pomeren za sutra
Na Zimskim olimpijskim igrama u Pjončangu, zbog loših vremenskih uslova, danas je odloženo takmičenje u slalomu za skijašice, pa je odložen nastup i srpske reprezentativke Nevene Ignjatović. Snažan vetar, koji je dostizao brzinu... »

Vetar odneo sve planove organizatora: Neveni Ignjatović ponovo odložen olimpijski nastup

Blic sport sreda, 14. februar 2018.
Ponovo se priroda igrala sa živcima sportista na Olimpijskim igrama u Pjongčangu. U utorak nam je bila “treća sreća” sa alpskom kombinacijom za muškarce, ali je snažan vetar odložio i treću trku, slalom za skijašice, koji je trebalo da se vozi u noći između utorka i srede.
Novi termin kada ćemo moći da gledamo i da navijamo za Nevenu Ignjatović je petak (prva trka u 2.0, druga trka u 5:15), kada se vozi i superveleslalom (trka je u 3.00) za skijaše na kojem će da nastupe Marko Vukićević i Marko... »
©2019 Netmark d.o.o.