Povezane vesti
Kitarović: Evropski Vučić, apsolutno i definitivno!
RTV 14.02.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na… »
Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Studio B 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Vesti online 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Kitarovićeva: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Sputnik 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Vesti dana »
Taj film Evropa neće gledati: Americi ne pada napamet da krene sa Nemcima u pohod na Istok
Sputnik pre 3 satajoš 29 povezanih
Protest u Resniku zbog otmice opozicionog aktiviste koju su izveli članovi SNS (video)
Pravda pre 44 minutajoš 22 povezane
Reporteri bez granica: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija
Insajder pre 8 satijoš 20 povezanih
Za prvomajske praznike pojačane kontrole u Nišu: od početka godine 120 poginulih na putevima
Gradski portal 018 pre 2 satajoš 31 povezana
Penjaroja: ''Žofri nam je veoma važan, fali nam pet stranaca''
Sportske.net pre 9 minutajoš 49 povezanih