Povezane vesti
Kitarović: Evropski Vučić, apsolutno i definitivno!
RTV 14.02.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na… »
Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Studio B 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Vesti online 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Kitarovićeva: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Sputnik 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Vesti dana »

Okupljanja protiv blokada: Kako su izgledala i šta su poruke: Dačić otkrio kada su novi skupovi (foto,video)
Blic pre 4 minutajoš 4 povezane

Izdato upozorenje za Srbiju! Stiže nam nevreme, tući će i grad! Najkritičnije će biti u ovim delovima zemlje
Alo pre 9 minutajoš 3 povezane

U ovoj zemlji studenti mogu da zarade i preko 2.500 evra mesečno za vreme školovanja: Evo i ostalih sa dobrim platama i uslovima
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal više ne postupa u slučaju zvučni top
Beta pre 5 satijoš 3 povezane