Povezane vesti
Kitarović: Evropski Vučić, apsolutno i definitivno!
RTV 14.02.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na… »
Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Studio B 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Vesti online 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Kitarovićeva: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Sputnik 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Vesti dana »

"Dragi Parizu..." Novak se oglasio posle šokantnog povlačenja sa Mastersa
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana

Đukić za Euronews Srbija o prekidu uvoza ruskog gasa: Nije kao rezolucija UN 757 iz 1992.
Euronews pre 2 satajoš 53 povezane

Komemorativnom manifestacijom „Veliki školski čas“ obeležena 84. godišnjica od krvavog oktobra
RTK pre 7 satijoš 43 povezane

"Šesnaest dana za 16 žrtava" – studenti koji pešače iz Novog Pazara stigli u Čačak
RTS pre 1 satjoš 17 povezanih