Povezane vesti
Kitarović: Evropski Vučić, apsolutno i definitivno!
RTV 14.02.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na… »
Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Studio B 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Kitarović: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Vesti online 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Kitarovićeva: Vučić s kojim sam ja razgovarala je evropski Vučić
Sputnik 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo što je tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića postignut iskorak u namerama da se rešavaju pitanja preostala iz nedavne prošlosti, kao i da se fokus stavi na sadašnjost i… »
Vesti dana »
Sudije, tužioci i advokati na "Mrdićeve zakone" odgovorili obustavom rada - negde složno, a negde kako ko
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Nataša Kandić: Studenti najznačajniji politički faktor ali su opterećeni narativima koje su zatekli (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 23 povezane
Završen protest u Novom Sadu zbog Mrdićevih zakona: „Kome smeta nezavisno sudstvo, kome smeta samostalno tužilaštvo?“ (FOTO; VIDEO)
Danas pre 8 satijoš 10 povezanih
Obradović želi dobru igru Zvezde u odbrani u utakmici protiv Hapoela
Serbian News Media pre 1 satjoš 47 povezanih
Bujošević ostaje na čelu RTS-a kao v.d., odluka o novom direktoru do 12. marta
RTV pre 3 satajoš 21 povezana