Na Kelebiji zaplenjeno 30 kilograma marihuane

Na Kelebiji zaplenjeno 30 kilograma marihuane

Politika sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije, više od 30 kilograma marihuane i uhapsili Z.S. (1982) iz Rume i A.M.D. (1997) iz Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena... »

Na Kelebiji zaplenjeno 30 kg marihuane, uhapšeno dvoje

Dnevnik sreda, 14. februar 2018.
SUBOTICA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije, u saradnji s Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije, više od 30 kilograma marihuane i uhapsili Z.S. (36) iz Rume i A.M.D. (21) iz Temerina, saopštio je MUP.
Marihuana je pronađena u automobilu "pasat" novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.S. dok je na mestu suvozača bila A.M.D. U duplom dnu ispred vozačevog i suvozačevog sedišta, otkrivena su 44 paketa težine 30... »

Upaljačem nalik na pištolj opljačakali menjačnicu

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Upaljačem nalik na pištolj opljačakali menjačnicu
Jagodina -- PU Jagodina podnela krivične prijave protiv dva muškaraca koji su, preteći upaljačem nalik na pištolj, opljačkiali menjačnicu i Agenciju za registraciju vozila
Kako je saopšteno iz Policijske uprave Jagodina, pljačkaši su tom prilikom odneli oko 127.000 dinara. "Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, krivična prijava, u redovnom postupku podneta je protiv dvojice 24.godišnjih muškaraca... »

Švercovao 14 Iračana

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Zajednička patrola Pogranične policije i pripadnici Vojske Srbije, kod pirotskog sela Poljska Ržana, uhapsili su N. V.(23), iz Pirota u čijem automobilu je otkriveno 14 migranata među kojima je bilo i 6 maloletnika
Zajednička patrola Pogranične policije i pripadnici Vojske Srbije, kod pirotskog sela Poljska Ržana, uhapsili su N. V.(23), iz Pirota u čijem automobilu je otkriveno 14 migranata među kojima je bilo i 6 maloletnika. Prilikom... »

Na Kelebiji zaplenjeno 30 kilograma marihuane, dve osobe uhapšene

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije, više od 30 kilograma marihuane
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije, više od 30 kilograma marihuane i uhapsili Z.S. (36) iz Rume i... »

Piroćanac uhapšen zbog šverca migranata: Hteo da prokrijumčari 14 Iračana

Kurir sreda, 14. februar 2018.
Policijska uprava Pirot saopštila je danas da je uhapšen N. V. (23) iz Pirota zbog sumnje da je pokušao da prokrijumčari 14 državljana Iraka. U saopštenju se navodi da je zajednička patrola vojske i žandarmerije u selu Poljska Ržana kod Pirota zaustavila automobil kojim je upravljao osumnjičeni, u... »

Uhapšen zbog krijumčarenja 14 migranata

Danas sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici zajedničkih snaga Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa policijom u Pirotu, uhapsili su N. V. (1995) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštila je Policijska uprava Pirot.
U saopštenju se navodi da je zajednička patrola vojske i žandarmerije zaustavila automobil kojim je upravljao osumnjičeni u selu Poljska Ržana kod Pirota, u kojem je otkriveno 14 državljana Iraka, među kojima je šest maloletnika.... »

Piroćanac uhapšen zbog krijumčarenja 14 migranata

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
Policijska uprava Pirot saopštila je danas da je uhapšen N. V. (23) iz Pirota zbog sumnje da je pokušao da prokrijumčari 14 držvaljana Iraka.
U saopštenju se navodi da je zajednička patrola vojske i žandarmerije u selu Poljska Ržana kod Pirota zaustavila automobil kojim je upravljao osumnjičeni, u kojem je otkriveno 14 državljana Iraka, među kojima šest maloletnika.... »

Piroćanac uhapšen zbog krijumčarenja 14 migranata

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Piroćanac uhapšen zbog krijumčarenja 14 migranata
Pirot -- Policijska uprava Pirot saopštila da je uhapšen N. V. (23) iz Pirota zbog sumnje da je pokušao da prokrijumčari 14 držvaljana Iraka.
U saopštenju se navodi da je zajednička patrola vojske i žandarmerije u selu Poljska Ržana kod Pirota zaustavila automobil kojim je upravljao osumnjičeni, u kojem je otkriveno 14 državljana Iraka, medju kojima šest maloletnika.... »

Upaljačem nalik na pištolj opljačakali menjačnicu

Dnevnik sreda, 14. februar 2018.
JAGODINA: Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je podneta krivična prijava protiv dvojice muškaraca, koji su, uz pretnju upaljačem nalik na pištolj, opljačkiali menjačnicu i Agenciju za registraciju vozila i odneli oko 127.000 dinara.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, krivična prijava, u redovnom postupku podneta je protiv dvojice 24. godišnjih muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva, stoji u saopštenju. Sumnja se... »

Nezapamćena pljačka u Jagodini: Upaljačem nalik pištolju opljačkali menjačnicu?!

Kurir sreda, 14. februar 2018.
JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je podneta krivična prijava protiv dvojice muškaraca, koji su, uz pretnju upaljačem nalik na pištolj, opljačkali menjačnicu i Agenciju za registraciju vozila i odneli oko 127.000 dinara. "Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, krivična... »

Na Kelebiji zaplenjeno 30 kg marihuane, uhapšeno dvoje

Blic sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije, više od 30 kilograma marihuane i uhapsili Z.S. (36) iz Rume i A.M.D. (21) iz Temerina, saopštio je danas MUP.
Marihuana je pronađena u automobilu "pasat" novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.S. dok je na mestu suvozača bila A.M.D. U duplom dnu ispred vozačevog i suvozačevog sedišta, otkrivena su 44 paketa težine 30... »

(Foto) akcija carinika na kelebiji: Hteli da prokrijumčare 30 kilograma narkotika, pa uhvaćeni!

Kurir sreda, 14. februar 2018.
KELEBIJA - Policija Subotice i Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije, više od 30 kilograma marihuane i uhapsili Z.S. (1982) iz Rume i A.M.D. (1997) iz Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršilikrivično delo... »

Zaplenjena marihuane na Kelebiji, uhapšene dve osobe

RTS sreda, 14. februar 2018.
RTS: Zaplenjena marihuane na Kelebiji, uhapšene dve osobe
Policija je na Graničnom prelazu Kelebija zaplenila više od 30 kilograma marihuane. Uhapšeni Z. S. (1982) iz Rume i A. M. D. (1997) iz Temerina, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.
Marihuana je pronađena u duplom dnu automobila "pasat" novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Z. S., dok je na mestu suvozača bila A. M. D. "U duplom dnu ispred vozačevog i suvozačevog sedišta, otkrivena su 44 paketa... »

Na Kelebiji zaplenjeno preko 30 kg marihuane

B92 sreda, 14. februar 2018.
B92: Na Kelebiji zaplenjeno preko 30 kg marihuane
Beograd -- Pripadnici MUP- Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili na Graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije, više od 30 kg marihuane.
Uhapšen je Z.S. (36) iz Rume i A.M.D. (21) iz Temerina, saopštio je danas MUP. Marihuana je pronađena u automobilu "pasat" novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.S. dok je na mestu suvozača bila A.M.D. U duplom dnu... »

FOTO: U kolima novosadskih registracija pokušali da prošvercuju 30 kg marihuane

Radio 021 sreda, 14. februar 2018.
Granična policija u saradnji sa Upravom carina zaplenila je na graničnom prelazu Kelebija više od 30 kilograma marihuane i uhapsila 36-ogodišnjeg Z.M. iz Rume i 21-ogodišnju A.M.D. iz Temerina.
Marihuana je pronađena u automobilu "pasat" novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.S. dok je na mestu suvozača bila A.M.D. U duplom dnu ispred vozačevog i suvozačevog sedišta, otkrivena su 44 paketa težine 30... »

Uprkos zakonu, sve više žena strada od ruke nasilnika

Dnevnik sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su S. M. (60) iz okoline Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštila je Policijska uprava Kruševac.
Sumnja se da je on preksinoć oštrim predmetom naneo povrede po vratu vanbračnoj partnerki (60), u njenom porodičnom stanu u Kruševcu. Od zadobijenih povreda žena je preminula na Odeljenju intenzivne nege kruševačke Opšte bolnice.... »
©2018 Netmark d.o.o.