Повезане вести

Луна и Слоба се страсно љубили уживо код Амиџића и у игри победили Надежду и Банета, а коментар Биљићеве после свега је…

Луна и Слоба се страсно љубили уживо код Амиџића и у игри победили Надежду и Банета, а коментар Биљићеве после свега је…

Телеграф 14.02.2018
Биљићева се нашалила на рачун Банета Чолака, након што су она и он у игри "ко се дуже љуби" изгубили од Луне и Слобе. Љубавни парови " Задруге" били су гости Огњена Амиџића за Дан заљубљених. Популарни водитељ је за све… »
Гастоз за 7 секунди остао без Растиног џипа, мора да му врати 20.000 евра!

Гастоз за 7 секунди остао без Растиног џипа, мора да му врати 20.000 евра!

Телеграф 14.02.2018
Гастоз је објаснио да му је аутомобил украден испред једног кафића за само 7 секунди и да због новца који дугује Расти не може да купи стан. Учесник " Парова" Ненад Маринковић Гастоз признао је да је у ријалити ушао како би… »
Амиџић питао Слобу са колико година је Луна изгубила невиност, он дао одговор, а кад је она видела шта је написао шокирала…

Амиџић питао Слобу са колико година је Луна изгубила невиност, он дао одговор, а кад је она видела шта је написао шокирала…

Телеграф 14.02.2018
Ђоганијева се после онога што је њен дечко рекао наљутила, па му је одбрусила у сред емисије. Луна Ђогани и Слоба Радановић претходне ноћи гостовали су у емисији " Амиџи шоу". Огњен Амиџић Слоби, Анђелу и Филипу поставио је… »
Ајде сад све понови мени у лице! Крунићева се залетела на Мину, Ђексон побегао, обезбеђење спречило хаос! (ВИДЕО)

Ајде сад све понови мени у лице! Крунићева се залетела на Мину, Ђексон побегао, обезбеђење спречило хаос! (ВИДЕО)

Телеграф 14.02.2018
- Оставила сам ти ово говедо, зато што мене не заслужује! Изашла сам из ваше игре - рекла је Јелена Мини мислећи на Ђексона. Док су поједини учесници гостовали у емисији "Амиџи шоу" остали задругари су директно гледали пренос… »
Теодора се први пут жестоко супротставила мами због Анђела: Нећу да слушам ту причу, он је изабрао мене! (ВИДЕО)

Теодора се први пут жестоко супротставила мами због Анђела: Нећу да слушам ту причу, он је изабрао мене! (ВИДЕО)

Телеграф 14.02.2018
Цео хаос је настао када је Анђело између мајке и Теодоре, ипак изабрао мајку. Теодора Џехверовић и Анђело Рановић синоћ су гостовали у емисији "Амиџи шоу", где су одговарали на различита, интересантна, али и незгодна питања… »
Филип у емисији признао да је имао секс са Кијом, кад се вратио у кућу настао је тотални хаос! (ВИДЕО)

Филип у емисији признао да је имао секс са Кијом, кад се вратио у кућу настао је тотални хаос! (ВИДЕО)

Телеграф 14.02.2018
Филип је гостовао у емисији "Амиџи шоу" а један његов потез тотално је разбеснео Кристину. Прошле ноћи шест парова задругара је имало прилику да гостује код Огњена Амиџића у емисији " Амиџи шоу" поводом Дана заљубљених… »

Вести дана »