Povezane vesti

Stefanović: Slučaj Jelene Marjanović polako dobija epilog

RTV 14.02.2018
BEOGRAD - Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. "Što se tog slučaja tiče, policija je svoj… »

Ubistvo pevačice: Epilog, stvar stiže na sud!

Mondo 14.02.2018
Nebojša Stefanović o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović. Viši sud utvrdio da je optužnica formalno ispravna - "teško ubistvo na svirep i podmukao način". Slučaj polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti… »

"Slučaj ubijene pevačice komplikovan, dobija epilog"

B92 14.02.2018
Beograd -- Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, izjavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. "Što se tog slučaja tiče, policija je svoj deo posla uradila i mi sprovodimo… »

Stefanović: Slučaj ubijene pevačice polako dobija epilog

Večernje novosti 14.02.2018
Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. BEOGRAD - Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović… »

Stefanović: Slučaj ubijene pevačice polako dobija epilog

Dnevnik 14.02.2018
BEOGRAD: Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. "Što se tog slučaja tiče, policija je svoj… »

Stefanović: Slučaj ubijene pevačice polako dobija epilog

Blic 14.02.2018
Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. - Što se tog slučaja tiče, policija je svoj deo posla… »

Stefanović: Slučaj ubijene pevačice Jelene Marjanović uskoro dobija epilog!

Kurir 14.02.2018
Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. "Što se tog slučaja tiče, policija je svoj deo posla… »

Vesti dana »