Povezane vesti
Šengen pa evrozona: Plenković: Naravno da želim da ponovo budem izabran, imam velike planove za Hrvatsku
Blic 14.02.2018
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da su prioriteti njegove vlade pridruživanje zoni Šengena, za koji kaže da bi trebalo da se ostvari do 2020. godine, te pridruživanje evrozoni. - To je već malo dalje, u periodu od 2020. do 2024. godine… »
Plenković u intervjuu za Politico: Hrvatska želi biti u užem krugu EU
SEEbiz 14.02.2018
BERLIN - Hrvatski premijer Andrej Plenković izrazio je, u razgovoru za europski online portal Politico od srijede, želju da Hrvatska uđe u uži krug među članicama Europske unije te da ubuduće igra veću ulogu u formiranju europske budućnosti… »
Plenković potvrdio kandidaturu za drugi mandat
Danas 14.02.2018
Hrvatska bi, kao najmlađa članica u klubu, htela postići to da postane članica užeg kruga Evropske unije, rekao je hrvatski premijer Andrej Plenković u razgovoru za Politiko. On je istovremeno, kako prenosi HRT, naglasio kako i unutar Hrvatske želi… »
Vesti dana »

Pionirski park: Policija bez štitova, šatori napušteni, tek poneki civil
Beta pre 44 minutajoš 49 povezanih

Veliki požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji: Poginula najmanje 51 osoba, više od 150 povređenih
NIN pre 20 minutajoš 71 povezana

''Njega jednog sam imao, meni život više ne treba'': Otac ostao bez sina jedinca u tragediji koja je zadesila Severnu Makedoniju
Večernje novosti pre 20 minutajoš 31 povezana