Povezane vesti

Radnica oštetila Klinički centar za skoro milion dinara

B92 14.02.2018
Kragujevac -- Pripadnici MUPŠ u Kragujevcu uhapsili su D. Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog pronevere blizu milion dinara. Postoje osnovi sumnje da, od januara do kraja oktobra prošle godine, novac naplaćivan od pacijenata na… »

Pronevera u KC Kragujevac - osumnjičena radnica

Mondo 14.02.2018
Policija je uhapsila zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu zbog sumnje da je izvršila krivično delo pronevere. Foto: MONDO, Mario Milojević Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D. Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom… »

Hapšenje u Kliničkom centru: Zaposlena proneverila skoro milion dinara

Blic 14.02.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D. Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog pronevere blizu milion dinara, saopštila je PU Kragujevac. Postoje osnovi sumnje da, od januara do kraja oktobra prošle… »

Hapšenje u Kliničkom centru: Kragujevčanka uzela milion dinara za sebe, pare od plaćenih pregleda nije predavala blagajni

Kurir 14.02.2018
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D. Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog pronevere blizu milion dinara, saopštila je PU Kragujevac. Postoje osnovi sumnje da, od januara do kraja… »

Vesti dana »