Povezane vesti

Osumnjičena za proneveru 992.000 dinara Kliničkog centra u Kragujevcu

Politika sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici policije u Kragujevcu su uhapsili D.Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu i, uz krivičnu prijavu, sproveli je Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Postoje osnovi sumnje da, u periodu... »

Zaposlena u Kliničkom centru Kragujevca proneverila milion dinara

RTV sreda, 14. februar 2018.
RTV: Zaposlena u Kliničkom centru Kragujevca proneverila milion dinara
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D. Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog pronevere blizu milion dinara, saopštila je PU Kragujevac.
Postoje osnovi sumnje da, od januara do kraja oktobra prošle godine, novac naplaćivan od pacijenata na ime pruženih zdravstvenih usluga u Urgentnom centru Kliničkog centra u Kragujevcu, kojim je bila zadužena, D. Đ. nije... »

Krivične prijave zbog pretnji aktivistima "Ne da(vi)mo Beograd"

RTS sreda, 14. februar 2018.
RTS: Krivične prijave zbog pretnji aktivistima "Ne da(vi)mo Beograd"
Beogradska policija podnela je krivične prijave protiv C. N. (55) i U. S. (61) zbog sumnje da su tokom 2017. godine putem društvene mreže "Fejsbuk" uputili pretnje članovima inicijative "Ne da(vi)mo Beograd"
Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela ugrožavanje sigurnosti. Krivične prijave protiv osumnjičenih podnete su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saopšteno je iz... »

Radnica Kliničkog centra u Kragujevcu proneverila milion dinara

Radio 021 sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D.Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog pronevere blizu milion dinara, saopštila je PU Kragujevac.
Postoje osnovi sumnje da, od januara do kraja oktobra prošle godine, novac naplaćivan od pacijenata na ime pruženih zdravstvenih usluga u Urgentnom centru Kliničkog centra u Kragujevcu, D.Đ. nije predavala blagajni, već je... »

Uhapšena zbog sumnje da je proneverila novac u KC Kragujevac

RTS sreda, 14. februar 2018.
RTS: Uhapšena zbog sumnje da je proneverila novac u KC Kragujevac
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D. Đ. (43), zaposlenu u Kliničkom centru u Kragujevcu, osumnjičenu za proneveru blizu milion dinara, saopštila je PU Kragujevac.
Postoje osnovi sumnje da, od januara do kraja oktobra prošle godine, novac naplaćivan od pacijenata na ime pruženih zdravstvenih usluga u Urgentnom centru Kliničkog centra u Kragujevcu, kojim je bila zadužena, D. Đ. nije... »

Kragujevac: Uhapšena zaposlena u Kliničkom centru zbog pronevere

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
Policija u Kragujevcu uhapsila je radnicu u Kliničkom centru u tom gradu D.Đ. (43) zbog sumnje da je tu ustanovu oštetila za 992.000 dinara.
Prema saopštenju policije, sumnja se da je D.Đ. od januara do kraja oktobra 2017. godine novac naplaćivan od pacijenata za pružene zdravstvene usluge u Urgentnom centru Kliničkog centra u Kragujevcu, kojim je inače bila zadužena,... »

Uhapšene dve osobe zbog pretnji članovima Incijative Ne da(vi)mo Beograd

Novi magazin sreda, 14. februar 2018.
Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа podneli su krivične prijаve protiv dve osobe zbog sumnje da su tokom 2017. godine na društvenoj mreži Fejsbuk pretili članovima Inicijative Ne da(vi)mo Beograd.
Uhapšeni su C.N. (1963) i U.S. (1957) zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su izvršili krivičnа delа ugrožаvаnje sigurnosti. Krivične prijаve protiv osumnjičenih podnete su po nаlogu Višeg jаvnog tužilаštvа u... »

MUP: Krivične prijave zbog pretnji Inicijativi NDMBGD

Danas sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, podneli su krivične prijave protiv C.N. (1963) i U.S. (1957) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ugrožavanje sigurnosti.
Oni se sumnjiče da su tokom 2017. godine putem društvene mreže „Fejsbuk“ uputili pretnje članovima inicijative „Ne davimo Beograd“, navodi se u saopštenju MUP. Krivične prijave protiv osumnjičenih podnete su po nalogu Višeg... »

Policija uhapsila osumnjičene za pretnje članovima Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Nova ekonomija sreda, 14. februar 2018.
Policija je uhapsila C.N. (55) i U.S. (61), osumnjičene da su na Fejsbuku pretili članovima inicijative Ne da(vi)mo Beograd, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Protiv C.N. i U.S. su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podnete krivične prijave zbog, kako se navodi, postojanja osnova sumnje da... »

Pretnje članovima Inicijative Ne davimo Beograd: Uhapšeno dvoje

Kurir sreda, 14. februar 2018.
Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа podneli su krivične prijаve protiv dve osobe zbog sumnje da su tokom 2017. godine na društvenoj mreži Fejsbuk pretili članovima Inicijative Ne da(vi)mo Beograd. Uhapšeni su C.N. (1963) i U.S. (1957) zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su izvršili krivičnа... »

Krivične prijave protiv dve osobe koje su preko Fejsbuka pretile članovima inicijative "Ne davimo Beograd"

Blic sreda, 14. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, podneli su krivične prijave protiv C. N. i U. C. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ugrožavanje sigurnosti.
Oni se sumnjiče da su tokom 2017. godine putem društvene mreže Fejsbuk uputili pretnje članovima inicijative "Ne davimo Beograd". Krivične prijave protiv osumnjičenih podnete su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u... »
©2019 Netmark d.o.o.