Povezane vesti

Biće teško bez Nebojše... taj je baš znao da igra: Ovako se ekipa "Državnog posla" oprostila od Glogovca! (VIDEO)

Biće teško bez Nebojše... taj je baš znao da igra: Ovako se ekipa "Državnog posla" oprostila od Glogovca! (VIDEO)

Telegraf 14.02.2018
Torbica, Čvarkov i Boškić su epizodu posvetili pokojnom glumcu i kroz njegove replike mu odali počast. Otkačena trojka iz serije " Državni posao" je epizodu pod nazivom "Nebojša" posvetila preminulom Nebojši Glogovcu, a Torbica, Čvarkov i… »
Zdravko Čolić oduševio žene iznenađenjem za Dan zaljubljenih (VIDEO)

Zdravko Čolić oduševio žene iznenađenjem za Dan zaljubljenih (VIDEO)

Telegraf 14.02.2018
Čola je spot za pesmu "Kuća puna naroda" snimio u Dubrovniku, a prelepi kadrovi će vas očarati. Jedna od najvećih balkanskih zvezda Zdravko Čolić obradovao je svoje obožavaoce sa novim spotom za pesmu "Kuća puna naroda", koji je objavljen danas… »
Ovo nije moja žena, je l' ono moje dete?! Kako je Nebojša Glogovac dva puta promašio svoju ženu u porodilištu, nakon…

Ovo nije moja žena, je l' ono moje dete?! Kako je Nebojša Glogovac dva puta promašio svoju ženu u porodilištu, nakon…

Telegraf 14.02.2018
Na način na koji je samo on mogao da donese neku priču, Nebojša je jednom prilikom ispričao kako je izgledala njegova poseta porodilištu nakon rođenja prvog deteta. Nebojša Glogovac prerano nas je napustio 9. februara, u 49. godini života, a sa… »

Vesti dana »