Povezane vesti
Samouveren: Božinov: Mogao bih i ja da igram u ovakvom Milanu
Sportal blic 14.02.2018
Bivši napadač Partizana Valeri Božinov igrač je sa ogromnim fudbalskim iskustvom. U karijeri je nastupao za Mančester siti, Juventus, Fjorentinu, ali je činjenica da nekoliko sezona ne igra na visokom nivou. Sada je član Rijeke, gde će pokušati da dokaže… »
Bivši napadač Partizana: "U ovom Milanu mogu i ja da igram..."
Sportske.net 14.02.2018
On misli da su "Rosoneri" prosečni, a tim iz njegove zemlje u LE ima šanse da eliminiše slavnog rivala... Valeri Božinov je ponovo u centru pažnje italijanskih medija. Bivši napadač Partizana je ostavio trag, stigao i do Juventusa u onoj sezoni u Seriji… »
Božinov: Mogao bih da igram u Milanu bez problema, Leće bi sada osvojio titulu
Večernje novosti 14.02.2018
Nije to više ona ekipa iz slavnih dana, Kalinić i Silva nisu ništa bolji od mene. Kada se pogleda moj talenat, morao sam da igram u Realu - priča bivši napadač Partizana. Bivši napadač Partizana, a sada član Rijeke Valeri Božinov veruje da ne postoji… »
Vesti dana »
Artemis II ulazi u najrizičniju fazu misije, povratak na Zemlju i sletanje u Tihi okean: „Sedam minuta užasa“
Nova pre 3 satajoš 3 povezane
VIDEO Analiza Zvezdine pobede za plej-in: Batler dirigent, brinu Karter i Kalinić
Nova pre 3 satajoš 5 povezanih
VIDEO Analiza Miće Berića: Emotivno veče u Areni, kako drugačije - za Duleta
Nova pre 3 satajoš 3 povezane
Horor na Kanarskim ostrvima! Autobus sa turistima strušio se u provaliju, ima mrtvih i povređenih (foto)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Određen pritvor vozaču automobila koji je usmrtio devojčicu u Novom Pazaru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana